Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új Far Cry 3 trailer

Drogok, pszichopaták és más veszélyek. Ezek mind képesek elrontani egy paradicsominak tűnő szigeten az ember vakációját. Ez vár ránk is az új Far Cryban.

2012.09.05. 20:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft új trailert mutatott be a készülő Far Cry 3-ból. A videó ezúttal az Island Survival Guide: Psychopaths, Drugs & Other Dangers alcímet kapta, és a szigeten ránk leselkedő veszélyekre fókuszál, valamint az azokkal szembeni hatékony fellépésre, vagyis a fegyvereinkre. Megtudhatjuk, miként használhatjuk fel okosan a különböző helyőrségeket és miként lesz hasznunkra a korábban már megismert Dr. Earnhardt. A videó alapján egy biztos: ez a sziget nagyon távol áll a paradicsomtól, így minden elérhető tűzerőre szükségünk lesz, ha vissza akarjuk kapni a barátainkat. A Far Cry 3 november 30-án jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

Far Cry 3
A legutóbbi Far Cry 3 cikkek, hírek

hozzászólások (2)

rootshaper
rootshaper 2012.09.06. 00:06
ez egyszeruen tul szep, hogy igaz legyen... igenyes, otletes karakterek, jopofa otletek es egyedi megvalositas, allat latvany, es ahogy a krokodil forgatja a joembert a vizben, az mar NatGeo szinvonalu... ha az Ubi nem cseszi el, ez ev jateka gyanus is lehet.
balays82
balays82 2012.09.06. 00:46
Az én lelkesedésem egyelőre visszafogott, bár nem könnyű ilyen trailerek után. Viszont a Far Cry 2 megjelenése előtt is jöttek ki a jobbnál jobb videók, óriási volt a hype, a végeredmény azonban mégsem aratott osztatlan sikert. De talán éppen ezért tanult a hibákból az Ubisoft, aminek következtében a sorozat legjobb részét fogják elkészíteni.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.