Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Resident Evil 6 DLC tervek

A Capcom három új többjátékos játékmódot készül kiadni a játék megjelenése után, ezeket DLC-k formájában szerezhetjük majd be.

2012.09.12. 11:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lassan, de biztosan közeledik a Resident Evil 6 megjelenési ideje, hisz már csak két hét és fél választ el az október 2-i premiertől. A Capcom a mai trendnek megfelelően a megjelenés után sem fordul el a játéktól, hanem különböző letölthető tartalmak képében igyekszik kibővíteni azt. Az első DLC-k a többjátékos módot fogják bővíteni, méghozzá három új játékmóddal.
A Survival módban a túlélőknek a hullámokban érkező zombik támadásait kell minél tovább visszavernie. A csavar a dologban, hogy ha egy túlélőt elkap egy zombi, akkor az is zombivá változik (ki hinné...?) és onnantól ő is a támadó oldalon játszik tovább. Ha viszont zombiként sikerül elkapnia két másik túlélőt, akkor visszaváltozik ő is és visszakerül az eredeti oldalra. A Predator módban egy játékos a brutális Ustanak bőrébe bújik és nincs más dolga, mint a többi játékost lekaszabolni. Nekik egy adott időintervallumot kell túlélniük, de akkor is nyernek, ha sikerül legyőzniük az Ustanakot. A harmadik a Siege mód, mely a klasszikus VIP módot takarja. Itt az egyik csapatnak egy NPC-t kell védelmeznie, míg a zombik csapatának likvidálnia kell azt.
A Capcom a fentieken túl további DLC-k készítését is tervezi, melyek elsősorban új pályákat adnak a különböző játékmódokhoz, köztük a Mercenaries módhoz is. ■

Resident Evil 6
A legutóbbi Resident Evil 6 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!