Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Resident Evil 6 DLC tervek

A Capcom három új többjátékos játékmódot készül kiadni a játék megjelenése után, ezeket DLC-k formájában szerezhetjük majd be.

2012.09.12. 11:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lassan, de biztosan közeledik a Resident Evil 6 megjelenési ideje, hisz már csak két hét és fél választ el az október 2-i premiertől. A Capcom a mai trendnek megfelelően a megjelenés után sem fordul el a játéktól, hanem különböző letölthető tartalmak képében igyekszik kibővíteni azt. Az első DLC-k a többjátékos módot fogják bővíteni, méghozzá három új játékmóddal.
A Survival módban a túlélőknek a hullámokban érkező zombik támadásait kell minél tovább visszavernie. A csavar a dologban, hogy ha egy túlélőt elkap egy zombi, akkor az is zombivá változik (ki hinné...?) és onnantól ő is a támadó oldalon játszik tovább. Ha viszont zombiként sikerül elkapnia két másik túlélőt, akkor visszaváltozik ő is és visszakerül az eredeti oldalra. A Predator módban egy játékos a brutális Ustanak bőrébe bújik és nincs más dolga, mint a többi játékost lekaszabolni. Nekik egy adott időintervallumot kell túlélniük, de akkor is nyernek, ha sikerül legyőzniük az Ustanakot. A harmadik a Siege mód, mely a klasszikus VIP módot takarja. Itt az egyik csapatnak egy NPC-t kell védelmeznie, míg a zombik csapatának likvidálnia kell azt.
A Capcom a fentieken túl további DLC-k készítését is tervezi, melyek elsősorban új pályákat adnak a különböző játékmódokhoz, köztük a Mercenaries módhoz is. ■

Resident Evil 6
A legutóbbi Resident Evil 6 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.