Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tovább terjeszkedik a PlanetSide 2 béta

Újabb kontinens érkezhet a szerencsés kiválasztottak legnagyobb örömére, hiszen azt is tesztelni kell. Aztán ki más lehetne alkalmasabb erre, mint Ti, játékosok?

2012.09.14. 11:19 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Sosem gondoltuk volna, hogy a PlanetSide 2 tényleg ennyire hatalmas méretekkel bír majd, de már az első, béta verzióban is játszható kontinens is meglehetősen kielégítő élményt nyújt a szerencsés katonáknak, akik onthatják egymás vérét rajta. Ez viszont még közel sem a végleges állapot, hiszen javában fejlesztés alatt áll a következő hatalmas földdarab, Esamir, mely közelgő eljövetelét maga John Smedley erősítette meg egy sajtóközleményben.
"Egyre közelebb áll egy befejezett állapothoz az új kontinens, amikor is elérhetővé tesszük azt számotokra, hogy leteszteljétek. Nagyon állat lesz és teljesen más játékot kíván majd tőletek, mint Indar kontinense. Ez után jön majd a nagy munka a harmadik kontinensen, mely az Amerish nevet viseli." - tette még hozzá Smedley.
Sajnos, mivel nagyon hosszúra nyúlnak a kontinenseken zajló munkálatok, az is lehetséges, hogy nem lesz elérhető mindhárom egyszerre, az indulás napján. A harmadik kontinens tehát valószínű, hogy csak a megjelenés után fog, valamiféle tapasz formájában beszivárogni a játékba, de ismerve az első kontinens méreteit, ez nem is olyan nagy probléma. Inkább üljenek rajta, de legyen tökéletes az élmény.
Egy ilyen hatalmas léptékű játéknál az is kritikus pont, hogy milyen gépigénnyel rendelkezik az, és valljuk be, a PlanetSide 2 erőművet igényel jelenlegi formájában. További csiszolgatásokat végeznek ezen a téren is, hogy a lehető legtöbb konfiguráción megfelelően fusson a program a végleges állapotában.
A bétára továbbra is lehet jelentkezni és annak fényében, hogy még most is rengeteg a tennivaló a játékkal, nagy az esély rá, hogy be is kerültök a szerencsések közé, akik idő előtt, ingyen kipróbálhatják ezt a tényleg nem mindennapi játékot. ■

PlanetSide 2
A legutóbbi PlanetSide 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.