Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Új PlayStation 3 modell érkezik

Hó végén érkezik a Sony konzoljának legújabb, és legkarcsúbb modellje, mely szénfekete színben kerül majd a boltok polcaira.

2012.09.20. 18:29 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

PlayStation 3 Super Slim - ez is lehetne a Sony most bejelentett új PlayStation 3 modelljének a művészneve. A konzol ugyanis hamarosan megkapja minden eddiginél kisebb és könnyebb változatát, mely hazánkban két kiszerelésben lesz kapható. Az egyik egy 500 GB-os merevlemezzel szerelt változat lesz, melynek ajánlott fogyasztói ára 89 990Ft, míg a másik egy 12 GB-os flash memóriával rendelkező változat, 67 990Ft-os ajánlott fogyasztói árral. A tervek szerint az előbbi szeptember 28-án jelenik meg, míg a másik október 12-én.
Az új PlayStation 3 modell teljes belső átalakításon ment keresztül, így a gép súlya az első 60 GB-os PS3 modellhez képest a felével, a jelenlegi modellhez képest pedig 20-25 %-kal lett könnyebb. Az új design elcsúsztatható fedelet kapott, a lemezeket itt kell majd a konzolba helyezni. A bővített merevlemez-kapacitás a játékokon felül egyéb szórakoztató tartalmak tárolására is tökéletesen alkalmas, így zenéinket, képeinket és videóinkat is élvezhetjük majd a gépen. A 12GB flash memóriás PS3 kapacitását pedig egyszerűen kibővíthetjük az új modellel egyidejűleg megjelenő 250 GB-os dedikált merevlemezzel, melynek használatával a flash memória nem használható belső tárolóként. Ezen felül a Sony több kiegészítőt is bemutatott, mint például a függőleges állványt, melyre akkor van szükség, ha állítva szeretnénk elhelyezni a gépet. ■

előző
következő
Új PlayStation 3 modell érkezik
Új PlayStation 3 modell érkezikÚj PlayStation 3 modell érkezikÚj PlayStation 3 modell érkezikÚj PlayStation 3 modell érkezikÚj PlayStation 3 modell érkezikÚj PlayStation 3 modell érkezikÚj PlayStation 3 modell érkezik

hozzászólások (2)

Peace
Peace 2012.09.20. 20:28
Hogy ennek mi értelme volt, azt még ők sem tudják szerintem. A 320-as slim változat már 54k-ért megvehető újonnan. Ha alacsonyabb az előállítási költség, akkor legalább az ár is csökkenhetett volna.
balays82
balays82 2012.09.20. 21:10
Hozzá kell tenni, hogy a magyar kisker árak már most jóval az ajánlott fogyasztói ár alá mentek, van olyan bolt, ahol előrendelésben a 12 GB-os modell éppen 57 ezer, az 500 GB-os pedig 64 ezer (kicsit furcsa is, hogy a kettő közötti, eredetileg 70 dolláros/eurós árkülönbség is mennyire összement forintra átváltva). Az előbb mondjuk még így sem nagyon éri meg, de a nagyobbik testvér ára már kedvezőnek mondható.

Ezek a nyomott árak amúgy nem is meglepőek, a slim modellek esetében is így volt, illetve van.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.