Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Black Ops II multiplayer újít és mégis hű marad az elődökhöz

Mark Lamia, a Treyarch főnöke beszélt az új játékról és a vele kapcsolatos fejlesztési munkálatokról.

2012.09.23. 09:51 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A CVG-vel beszélgetett a Treyarch feje, Mark Lamia, melyben arról számolt be, hogy "a Call of Duty sorozat életereje a multiplayerben van, melyet az emberek az év 365 napján 24/7 játszanak." - de szerinte ők tudnak ennél jobbat is. Látom az emelkedő szemöldököket, hogy vajon több napot próbálnak majd egy évbe besűríteni?
"A Black Ops-ban megcsináltunk mindent, amit akartunk. Megcsináltuk a testre szabhatóságot, az embléma szerkesztőt, remek térképeket és remek lehetőségeket, de egy dolgot nem: a játék központi részéhez nem nyúltunk hozzá."
Az tény, hogy a Black Ops első része olyan funkciókat hozott el, amik minden többjátékos játék hasznára válhatnának. Élőben lehet megosztani a meccseket ehhez tartozó erőmű hardware nélkül, vagy csak belépni egy már aktív meccsbe és kommentálni azt egy ehhez készített kezelőfelület segítségével.
"Úgy gondolom, hogy ha fenn akarsz tartani egy meglévő sorozatot, akkor innovációt kell hoznod, ami frissen tartja azt, de mégis hűnek kell maradni az eredeti koncepcióhoz is. Játszhatónak kell maradnia a játéknak, de mégis tartalmaznia kell mélységet. Szerintem jó ideig el fog tartani a játékosoknak, míg ezeket a rétegeket meghámozzák és rájönnek, mennyi mindenre is jó az új játék és hányféleképpen lehet azt játszani. Ha túl akarsz élni, kénytelen leszel a feladatra koncentrálni és a csapatoddal együttműködni. Ez egy markáns változás lesz a Call of Duty szériában, nem csak a következő CoD játékot készítjük, ez tényleg egy nagy előrelépés lesz a sorozat életében."
Mindezek persze kiderülnek majd, ha megjelenik a játék november 13-án, PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra egyaránt. ■

Call of Duty: Black Ops II
A legutóbbi Call of Duty: Black Ops II cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Szenya3
Szenya3 2012.09.26. 16:24
Játszható. Hű az elődhőz. Kiskéssel felépített machinegunt full hpról leszedni. vagy instant win a pályán, de még a spamkiller 20ölés/10mp-s superrepülő is . Hű lesz? Még kedvezőbb a hülyegyerekeknek, még konzolosabb, még 2 gombosabb. gg
további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.