Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Októberben érkezik a Chivalry: Medieval Warfare

Érdekelt, milyen lenne a Total War játékokat FPS nézetben játszani? Akkor neked készül a Chivalry: Medieval Warfare, melyben középkori csatákban kell helytállnunk.

2012.09.23. 16:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Torn Banner Studios fejleszti a Chivalry: Medieval Warfare-t, melynek címe tulajdonképpen minden tudni érdemes információt magában rejt. A játék a középkori csatákat helyezi a középpontba, ám ezúttal nem a népszerű RTS műfajt gazdagítja a projekt, hanem egy ízig-vérig akcióorientált FPS-sel lesz dolgunk. Egy egyszerű mezei katonát alakítva kell helytállnunk az öldöklő csatákban, és nem finomkodhatunk a ránk rontó lovagokkal, mivel egy szempillantás alatt végeznek velünk.
A játék eredetileg a Half Life 2 egyik modjának indult, de mára önálló programmá nőtte ki magát. A játékmenet elsősorban a többjátékos módra épül, melyet a most mozgás közben is megnézhettek. A fejlesztők ezzel együtt a megjelenési dátumot is elárulták, a játék premierjére október 16-án számíthatunk PC-re. ■

hozzászólások (9)

Kristályszív
Kristályszív 2012.09.23. 19:16
Végre valakinek eszében jutott, de sajnos ez így ránézésre elég tré lesz. Ha már FPS-ben kell vinni, akkor minimum Dark Messiah szintű harc kellene bele.
vecso
vecso 2012.09.23. 19:37
Jónak tűnik de már előrendeltem a War of the Roses-t :)
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Juraviel.Ihuan.Bedvin 2012.09.23. 21:18
Úgy szemléljétek, hogy ez nem egy nagy kiadók által, kiváló technikai háttérrel megáldott csapat, hanem a mod-kezdeményezésből nőtte ki magát. A GamesCon-on még pénzt kértek, hogy befejezhessék. Ennek tükrében, még ha tényleg estlen is a kardozás, egész jól összehozták a srácok.
Skorpio90
Skorpio90 2012.09.23. 22:59
Ilyen játékra ott lesz a War of the Roses, bár az is elég bénácska lesz. Az a baj, hogy maga az ötlet jó, csak épp nem multiban, az ilyen játékmenet tipikusan egyjátékos módban tud jól érvényesülni. Dark Messiah is egy remek játék, pont a minap vettem elő megint, de multiban nagyon gáz.
hemis
hemis 2012.10.08. 09:32
azt tudja valaki hol lehet majd kapni mert sehol nem találom
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.