Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pro Evolution Soccer 2013 - második demó

Míg sok fejlesztő végleg lemondott a megjelenés előtti demókról, addig a Konami mindjárt kettőt is kiadott aktuális focis játékához.

2012.09.24. 12:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sok videojátékos fórumon lehet arról olvasni, hogy a játékosok hogyan vélekednek a korábban általánosnak számító demók napjainkra történő szinte teljes eltűnéséről. Tény, hogy míg az előző nagyjából két évtizedben szinte biztosra vehető volt, hogy egy-egy játék a megjelenés előtt egy rövid demó formájában kipróbálható lesz, addig mára ezek a kipróbálható verziók szinte teljesen eltűntek. Egyre kevesebb fejlesztő vállalja be, hogy a megjelenés előtt kipróbálhatóvá teszi a játékát, de, hogy ennek mi az oka, arról már megoszlanak a vélemények.
Azonban a Konami egyelőre hű marad a régi módszerhez, így már július végén elkészítette a Pro Evolution Soccer 2013 demóját. Ám ma tovább ment és kiadta a focis játék második demóját is, mely az előzőhöz képest bővebb tartalommal bír: több csapat (Real Madrid, FC Barcelona, Valencia, Athletic Bilbao, Manchester United, Bayern München, Juventus, valamint a tengerentúlról a Santos, Corinthians, Boca Juniors és a Chivas), valamint a tréning mód is kipróbálható benne, melynek keretein belül begyakorolhatjuk a cseleket, lövéseket, valamint a passzokat és a védekezést is. A demó a játék hivatalos oldalán keresztül tölthető le.
A Pro Evolution Soccer 2013 Európában már megjelent, Amerikában holnaptól lesz megvásárolható szinte minden elérhető platformra. ■

Pro Evolution Soccer 2013
A legutóbbi Pro Evolution Soccer 2013 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.