Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Inside Assassin's Creed III trailer-sorozat

A Ubisoft négy részből álló trailer-sorozaton keresztül mutatja be a hamarosan megjelenő Assassin's Creed III-t. Most összegyűjtöttük nektek mind a négy videót.

2012.09.25. 21:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egyre közeledik az orgyilkosok történetének legújabb fejezete, az Assassin's Creed III. A Ubisoft nagyon sok újdonsággal készül a sorozat harmadik epizódjában, elég csupán az új korszakot, helyszínt és főszereplőt említenünk. Ez természetesen a játékmenet bizonyos elemeinek megújulásával is jár, az eddig látott bemutatók, képek és leírások alapján szinte nem lesz olyan része a játéknak, amelyhez ne nyúltak volna hozzá kisebb-nagyobb mértékben a fejlesztők.
A marketing szakemberek az október végi megjelenésig igyekeznek a lehető legmagasabbra tornászni az érdeklődést, így az elmúlt hetekben egy négy részből álló trailer-sorozattal rukkoltak elő, melyet most egyben mutatunk meg nektek. ■hozzászólások (6)

Sucee
Sucee 2012.09.26. 16:08
A többi résznél is így volt, szerintem eddig csak a Revelations előtt kapott Desmond egy rövid trailert.
kopé
kopé 2012.09.26. 21:29
konkrétan megmondták, hogy a Desmondos szálnak annyi, kész vége, nem téma már.
Nem emlékszem már konkrétan mi volt anno az indoklásuk, de a lényegen nem változtat.
Artemius '89
Artemius '89 2012.09.26. 23:42
Ha ez igaz, akkor ez egy nyílt öngyilkosság az Ubisoft részéről. Nincs az a játékélmény, látványos akció vagy bármi, ami elfeledtetné a rajongókkal, köztük velem a félbehagyott történetet... ezt egyszerűen nem tehetik, ha csak nem akarnak egy olyan parasztlázadást mint amit a Bioware kapott a nyakába a Mass Effect 3 után...
Lacko
Lacko 2012.09.27. 11:13
Tökre megértelek, mert más játékokkal kapcsolatban én is éreztem már ilyet: ez lehetetlen, hiszen mindenki más is fel fog háborodni, nem csak én. De végül mindig kiderült, hogy kisebbséghez tartozom.
Nekem most is az a gyanúm, hogy nem hasraütés szerűen vették ki Desmondot, hanem pontosan tudják, hogy a rajongók X százaléka (és X lényegesen nagyobb mint 50) leszarja a Desmond szálat.
Én úgy vagyok vele, hogy az első AC-ben tökre zavart a modern szál, de a 2-ben teljesen oké volt. Viszont engem azért annyira nem ráz meg a kivétele. De megértem ha valakinek ez szar.
Dark Archon
Dark Archon 2012.09.27. 12:20
Nem, azt mondták, hogy ez után lesz vége a Desmond szálnak.

SPOILER
Mivel az egész arra megy ki, hogy megtudják az Almák helyét a jelenben, illetve lenyomják az ellenséget, csak úgy nem vághatják el. Közben utalnak rá, hogy Desmond is csak egy emlék, tehát a tényleges jelen főszereplője még rejtély.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.