Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Brothers - A Tale of Two Sons

Jövő tavasszal érkezik a Starbreeze Studios és az 505 Games közös alkotása, melyben két elszánt testvér indul az élet vizének felkutatására.

2012.09.28. 21:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Brothers - A Tale of Two Sons érdekes alkotásnak tűnik, habár egyelőre nagyon keveset lehet csak tudni róla. A fejlesztést a Starbreeze Studios végzi, míg a kiadásért a 505 Games felel majd. A történet egy testvérpárról szól, akik beteg édesapjuk megmentése érdekében felkerekednek, hogy megkeressék az élet vizét. Útjuk nem lesz veszélyektől mentes, így végig egymásra lesznek utalva. A játék fejlesztésében Josef Fares is közreműködik, aki korábban a filmiparban szerzett nevet magának. Hogy pontosan milyen játékmenetre számíthatunk, egyelőre nem lehet tudni, de a teaser trailer alapján egy fantasy alkotásról lesz szó, míg a látványvilágért az Unreal Engine 3 felel majd. A Brothers - A Tale of Two Sons jövő tavasszal jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, mindhárom platformra kizárólag digitális formában. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.