Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Farming Simulator 2013 képek és trailer

Októberben érkezik a mezőgazdasági szimulátor legújabb epizódja. A Focus Home Interactive játékában ezúttal is gazdaságunk felvirágoztatása lesz a feladatunk.

2012.09.30. 12:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az alacsony árú játékok eladási toplistáit hétről hétre a Focus Home Interactive mezőgazdasági szimulátor játéka, a Farming Simulator uralja. A sorozat az utóbbi években divattá vált szokást követni, vagyis évente megjelentetni az új epizódot. Ennek fényében nem meglepő, hogy hamarosan érkezik a Farming Simulator 2013. A bejelentés mellé néhány kép és egy trailer is érkezett. A játékban minden olyan munkát el kell látnunk, ami a valóságban is elvégzendő egy gazdaságban. Így a szántás-vetés mellett gondoskodnunk kell az állatainkról, figyelnünk kell a permetezésre és a betakarításra is. Ehhez a létező legmodernebb mezőgazdasági gépek állnak majd a rendelkezésünkre. A képek és a trailer alapján kellemes grafikára és változatos játékmenetre számíthatunk.
A Farming Simulator 2013 PC-re október 25-én, míg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jövő év elején jelenik meg. ■

előző
következő
Farming Simulator 2013 képek és trailer
Farming Simulator 2013 képek és trailerFarming Simulator 2013 képek és trailerFarming Simulator 2013 képek és trailerFarming Simulator 2013 képek és trailerFarming Simulator 2013 képek és trailerFarming Simulator 2013 képek és trailerFarming Simulator 2013 képek és trailerFarming Simulator 2013 képek és trailerFarming Simulator 2013 képek és trailerFarming Simulator 2013 képek és trailerFarming Simulator 2013 képek és trailerFarming Simulator 2013 képek és trailerFarming Simulator 2013 képek és trailer
Farming Simulator 2013
A legutóbbi Farming Simulator 2013 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.