Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fejlesztői és kiadói nyilatkozat a King Arthur II magyar változatáról

A NeocoreGames és a CNG levele a vásárlókhoz.

2012.10.01. 14:11 | szerző: Dino | kategória: Játék

Év elején került a boltokba a NeocoreGames legutóbbi játéka, a King Arthur II. Sajnálatos módon azonban az ígéretek ellenére a magyar feliratok lemaradtak a korongról, ami miatt mind a fejlesztőhöz, mind a magyar forgalmazóhoz rendszeres kérdések érkeznek azóta is. A két cég most közös nyilatkozatban fordul a vásárlókhoz, tisztázandó a magyar változattal kapcsolatos dolgokat. Levelüket az alábbiakban, változtatások nélkül közöljük.
Kedves magyar King Arthur II vásárlók!
Többen is írtatok nekünk a King Arthur II magyar verziójával kapcsolatban, hogy mikor készül el hozzá a magyar fordítás, és egyáltalán lesz-e ilyen. Tudomásunkra jutott az is, hogy nemcsak minket kerestetek meg a kérdéssel, hanem a játék magyar forgalmazóját, a CNG.HU-t is. Sajnos ezekre a kérdésekre sem mi, a fejlesztők sem a magyar forgalmazó nem tud biztos választ adni, mert lokalizációs kérdésekben a játék kiadója, a Paradox Interactive az illetékes.
Mivel mi angol verzióra kaptunk megrendelést a kiadótól, így a játék azonnal angolul íródott és sosem készült magyar verzió. A magyar fordítást nem mi készítjük, sőt, nincs is jogunk magyarul bármit a játékhoz megjelentetni, ugyanis minden jog a kiadónál van. Egy dolgunk lenne vele, beépíteni a játékba amint elkészül. A baj az, hogy mind a mai napig magyar fordítás nem készült, így beépíteni sem tudtuk. Hogy lesz-e magyar fordítás egyáltalán, és ha igen, mikor, arról a Paradox Support centerén keresztül lehet érdeklődni itt: https://paradox.zendesk.com/home.
Mi is tudjuk, hogy sokaknak (teljesen jogosan) csalódást okoz a magyar nyelv hiánya, de ebben a kérdésben mi, mint fejlesztők sajnos nem tudunk mit tenni, a kiadót kell zaklatni ezzel kapcsolatban. Hasonló a helyzet a forgalmazó oldaláról is, ők is a kiadótól várják a probléma megoldását.
Viszont annak érdekében, hogy egy kicsit jobb kedvre derítsünk titeket, szívesen felajánljuk mindenkinek, aki megtisztelt minket a bizalmával és megvásárolta a King Arthur II dobozos magyar verzióját, hogy a vásárlás igazolása ellenében ingyen és bérmentve kap tőlünk egy Steam-es verziót a The Incredible Adventures of Van Helsing nevű játékunkból, amint az megjelenik, előre láthatólag idén év végén vagy jövő év elején. Az ilyen irányú kérelmeket kérlek küldjétek a neocore[kukac]neocoregames.com címre a Steam felhasználónevetekkel együtt (amin a King Arthur II magyar verziója aktiválásra került).
A hazai forgalmazó felajánlása pedig választható: vagy egy magyar feliratos Fallout III PC-s játék vagy egy magyar feliratos Civilization IV: Colonization PC-s játék. (Kapcsolatfelvétel: support[kukac]cnghungary.hu e-mail címen, vagy a +36-1-225-7365 telefonszámon.)
Ha szeretnétek többet megtudni a The Incredible Adventures of Van Helsing játékról, látogassátok meg az alábbi linkeket: Facebook, Twitter, DevBlog, honlap.
Üdv,
A NeocoreGames Csapata / A CNG.HU csapata ■

King Arthur II: The Role-Playing Wargame
A legutóbbi King Arthur II: The Role-Playing Wargame cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.