Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bejelentették a Darkfall: Unholy Warst

Folytatódik a történet egy ízig-vérig PvP-re kialakított MMO-ban.

2012.10.02. 13:39 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A kis szőrös görög srácok a tüntetések mellett - vagy helyett? - ráérnek még játékot is fejleszteni, így jutottak el az Aventurine fejlesztői a már két éve munkálatok alatt álló Darkfall: Unholy Wars bejelentéséig. Nagyon izgatottak a játék fejlődésével kapcsolatban, melyet egy bőséges videóval is bizonyítani próbálnak: a fejlesztők nagy része tényleg olyan lelkesedéssel beszél játékukról, hogy az embernek már attól megjön a kedve hozzá.
Természetesen, mivel MMO-ról van szó, ők is úgy érzik, hogy ez lesz aztán az MMO játékok csúcsa, mondhatni valahol az Olümposz tetejéig magasztalják a harcrendszert, az újragondolt kezelőfelületet, mely villámgyors reagálásra és pörgős akcióra ad majd lehetőséget. Tudunk majd klánok közötti háborúkat indítani, földi és vízi csatákat vívni és városokat ostromolni is, s ezek elég jól hangzanak a mostanában kicsit PvE orientált - kivéve persze a Guild Wars 2-t - MMO világban.
A megjelenés is már itt van a közelben, csak november 20-áig kell várni rá és digitális formában elérhetővé válik az Unholy Wars. ■

előző
következő
Bejelentették a Darkfall: Unholy Warst
Bejelentették a Darkfall: Unholy WarstBejelentették a Darkfall: Unholy WarstBejelentették a Darkfall: Unholy WarstBejelentették a Darkfall: Unholy WarstBejelentették a Darkfall: Unholy WarstBejelentették a Darkfall: Unholy Warst
Darkfall: Unholy Wars
A legutóbbi Darkfall: Unholy Wars cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!