Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A StarCry távoli univerzumokba repíthet

Mi születhet néhány sci-fi fanatikus és a Crysis szerelméből?

2012.10.02. 15:34 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Már négy éve fejlesztés alatt áll az első Crysis idejében elkezdett mod, mely a StarCry névre hallgat és többek közt a Stargate univerzumot igyekszik FPS-be önteni. Bezony, szép nap ez a mai, hiszen ahogy az Abe's Oddysee újragondolás is a retró hangulatra hajlamos játékosok szívét dobogtatta meg, úgy a Stargate cím is valószínűleg hasonló érzéseket vált ki sokatokból.
Miért is nem született eddig egy rendes Stargate játék? Végtelen lehetőségek tárházát nyújthatja a féregjáratokon való utazás és idegen világok felfedezése, melyből akár egy, a TV sorozathoz hasonló szériát is lehetne alkotni, 1-2 havonta megjelenő missziókkal, melyek más és más helyszínekre kalauzolják el a játékosokat. De persze most nem az én ötletelésem az apropója ennek a cikknek, hanem a már beharangozott, négy éve fejlesztés alatt álló mod. A csomag eddig 1000 sci-fi témájú objektumot, 2000 új textúrát, 20 fegyvert és 1000 sor dialógust tartalmaz. A húsz fegyver közt pedig ott vannak a Goa'uld nép energiafegyverei és még egy fénykard is!
"A mod a jelenlegi állapotában első végigjátszásra megközelítőleg 8 óra játékidőt tartogat. Rengeteg sci-fi utalás található benne TV sorozatokra, filmekre és játékokra is egyaránt, eredeti, saját ötletekkel megtámogatva, mely így is egy egybefüggő sztorit tartogat a játékosoknak. A mod nem a Stargate univerzumon alapul, annak ellenére, hogy felfedezhető sok hasonlóság, csak a főhős egy igazi SG fanatikus. Lehet, hogy ez egy előzmény a Crysis-hez? Vagy egy álom? A végén meglátod!"
Innen tudjátok letölteni a csomagot, melyhez szükséges természetesen az alapjátékra is. ■

Crysis
A legutóbbi Crysis cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.