Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az Assassin's Creed III is kap season pass lehetőséget

Nagyon bejött a Battlefield 3-as Premium tagság, ugyanis a Borderlands 2 után az új Assassin's Creed is kap egy jóárasított DLC csomagot.

2012.10.05. 10:30 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nem mondok senkinek sem újat azzal, hogy a DLC-k korát éljük és már egy adott játék megjelenése előtt is jól lehet tudni, hogy mennyi és nagyjából milyen letölthető tartalmak várnak majd ránk a későbbiekben. Igaz ez a Ubisoft új üdvöskéjére, az Assassin's Creed harmadik epizódjára, mely most az amerikai polgárháborúk idejébe kalauzol el minket.
Az első DLC a játékhoz már egészen biztos, hogy egy alternatív történelmi eseményt dolgoz majd fel, és a The Tyranny of King Washington címmel látták el a fejlesztők. Ebben a kiegészítőben egy egyjátékos kampányt kapunk majd, ahol is George Washington rossz útra tér és a hatalom mámorában egy zsarnok király válik belőle. Természetesen az új hősünk, Connor feladata lesz majd, hogy megfossza őt trónjától.
Ez, és még négy másik DLC üti a markát azoknak tehát, akik kifizetik a 2400 MS pontot, mely megközelítőleg $30-t jelent. Ezek a tartalmak egyébként a játék megjelenése utáni hat hónapban fognak megjelenni, egyelőre nem tudni pontosan, hogy melyik mikor, és mit fognak tartalmazni. A Season Pass egyébként már megvásárolható a PS3 tulajdonosok számára, az Xbox 360 felhasználóknak viszont október 31-ig, a PC-s játékosoknak pedig november 22-ig kell majd rá várni. A játék egyébként PS3-ra és Xbox-ra október 31-én jelenik meg, míg PC-re november 23-án, és végül Wii-re november 30-án. ■

hozzászólások (4)

SwitcX88
SwitcX88 2012.10.07. 10:37
Konkrétan mit jelent a season pass?
gregmerch
gregmerch 2012.10.07. 10:43
Előre kifizetsz egy összeget a majdani DLC-kért, aminek fejében a Season Pass tartalmától függően x db-ot automatikusan megkapsz. Ez az ár általában valamennyivel kevesebb, mintha minden benne foglalt DLC-t egyenként vennél meg. A MK Season Pass esetében pl. előre kifizetted a 4db, akkor még meg sem jelent plusz karaktert.
SwitcX88
SwitcX88 2012.10.07. 11:08
Mocskos dolog ez a dlc-s világ. Borderlands 2-nél 'asszem ha kifizeted a SP-t, akkor jövő júniusig tudod csak használni.
Egyedül eddig a BF3-nál volt értelmes ez a prémium szolgáltatás. Habár, rohadjanak meg a premium edition-ért, az is egy pofátlanság :-/
Dark Archon
Dark Archon 2012.10.07. 11:56
Köszönjük a fantasztikus lehetőséget, Ubisoft, majd 1 év múlva megveszem leakciózva, szőrőstül-DLC-stül, aztán ott rohadjanak meg!
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.