Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Elder Scrolls V: Skyrim - PC-re is megjelent a Hearthfire DLC

Az új tartalom által egy kis Simset csempésztek a fejlesztők a játékba, felépíthetjük saját otthonunkat, sőt még gyereket is nevelhetünk.

2012.10.06. 10:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Aki már végigjátszotta a The Elder Scrolls V: Skyrimet és már nagyon unja, hogy zombikat, útonállókat és sárkányokat gyilkoljon üres perceiben, annak most örömteli hírrel szolgált a Bethesda Softworks. Mától PC-re is elérhető a játék új DLC-je, a Hearthfire. A játékmenet már eddig is rengeteg plusz időtöltési lehetőséggel kecsegtetett, melyet most egy egészen érdekes újítással bővítettek ki a fejlesztők.
A játékban eddig is lehetett a legtöbb városban saját otthonunk, ám ezeket maximum berendezni tudtuk a különböző helyiségek bútorainak megvásárlásával. Ez most megváltozik, helyébe pedig egy meglepően részletes házépítési mód kerül: első lépésként telket kell vásárolnunk, ahol majd álmaink otthona áll. Ezt követően a megfelelő nyersanyagok birtokában el kell készítenünk a ház alapanyagait, majd jöhet a helyiségek egymás mellé illesztése. E területen is rengeteg opciónk lesz, hisz a hétköznapi helyiségektől (konyha, háló stb.) kezdve a trófeatermen keresztül egészen a konyhakertig bármit berendezhetünk. Ehhez minden helyiségnek megtalálhatóak a maga speciális bútorai is. Ha a ház már áll, az udvart is kedvünkre alakíthatjuk, termeszthetünk növényeket, tarthatunk állatokat, de akár egy tóparton saját stégünk is lehet. A tehetősebb harcosok saját dalnokot is fizethetnek, akik a vacsora mellett dalba öntik leghősiesebb tetteinket.
Mindez nem elég? Hiába a nagy ház, mégis üresnek és magányosnak tűnik? Semmi gond, fogadj örökbe egy gyereket és neveld fel! Bizony, a Skyrimben mostantól saját családot alapíthatunk, és komoly figyelmet kell fordítanunk rakoncátlan gyermekeink felnevelésére, nehogy végül semmirekellő útonállókként végezzék. Családunkat esetenként meg is kell majd védenünk, ilyenkor jön majd jól a kalandjaink során szerzett harci tapasztalat.
Érdekes ötlet a Bethesdától, mely jelentősen megváltoztatja a játékmenetet és bizonyára sok Sims-rajongót fog átcsábítani ehhez a játékhoz. A Hearthfire DLC már letölthető a Steamről. ■

The Elder Scrolls V: Skyrim
A legutóbbi The Elder Scrolls V: Skyrim cikkek, hírek

hozzászólások (5)

gregmerch
gregmerch 2012.10.06. 12:53
A hír tök jó, csak éppen kis hazánkban elérhetetlen a játék letöltős verziója. Dobozos meg nincs ebből a DLC-ből (az előzőből is még csak most lesz.)
Gump
Gump 2012.10.06. 13:26
Most éppen a Dawnguard sem elérhető Steamen...
Kíváncsi vagyok, hogy mi történik, ha valaki megveszi pl. a CDG-ban a kódot 6e forintért és aktiválni/telepíteni akarja.
gregmerch
gregmerch 2012.10.06. 16:58
Soha nem is volt elerheto Steamen Magyarorszagon semmilyen tartalom a Skyrimhez a HD texture packot kiveve. Ha megveszed dobozosan, akkor tudod aktivalni. A Dawnguard a heten fog megjelenni itthon Pc-re.
Gump
Gump 2012.10.08. 09:09
Akkor hülyén veszi/nem veszi a területi beállításaimat a melóhelyen a store.steampowered.com, mert ott bejön a skyrim alap és a dawnguard is, de valóban, otthon steam alól már jön a szöveg, hogy nem elérhető a tartalom.
Raikku
Raikku 2012.10.08. 17:24
És a Heartfire mikor jelenik meg?
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.