Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elindult a Primal Carnage béta, egy bizonyos összegért

Dinoszauruszok az emberek ellen, puskák és karmok, nagyjából így lehetne leírni a játékot.

2012.10.09. 10:36 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Gyanítom, hogy minden gyerek álmodott arról, hogy egyszer majd dinó lesz, ha felnő. Vagy legalább John Hammond, vagy Dr. Allan Grant, hogy feltámaszthassa ezeket a számunkra csak csontvázként látható, hatalmas hüllőket. A Lukewarm Media most megadja nekünk azt az örömöt, hogy ha csak virtuálisan is, de dinoszauruszok bőrébe - vagyis pikkelyeibe - bújhatunk egy kis mészárlás erejéig.
A játék a béta fázisba lépett, így hamarosan többet is fogunk tudni róla, mint eddig, azonban mindez csak azokra érvényes, akik a játékot előrendelik a hivatalos honlapon felsorakoztatott módok egyikével. A játék egyébként 14 euróba kerül, melyhez így jár majd egy raptor skin is, gyönyörűséges tollazattal, hogy még hitelesebb legyen az emberek és dinoszauruszok között dúló mészárszék.
A játéknak még nincs hivatalos megjelenési dátuma, a Steam is csak annyit ír egyelőre, hogy ősszel érkezik. Még van bő két hónapjuk a fejlesztőknek, hogy tartani tudják ezt az ígéretet. ■

hozzászólások (1)

Zoo_Lee
Zoo_Lee 2012.10.10. 01:47
A kialakuló "fizess a bétáért" trendet inkább nem kommentálnám, remélem gyorsan leszoknak róla, max premium játékosok, ill. a kiadó egy másik játékának tulajdonosai előbb kapjanak hozzáférést, azon felül, bárhogy is nézzük, hatalmas kitolás a szegény játékosokkal.
további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!