Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Üzleti

A Valve tesztereket keres a misztikus hardver prototípusaihoz

Nemcsak hardvertesztelés folyik a cégnél, hanem jelenleg is futó, valamint eddig be nem jelentett játékokat is kipróbálhatnak a szerencsések.

2012.10.10. 12:41 | szerző: rootshaper | kategória: Üzleti

A Valve ambiciózus projektbe fogott, mely a jelenleg bárki által kipróbálható, béta fázisban leledző Big Picture móddal indult. Ez a megoldás a Steam kezelőfelületét ülteti át TV készülékeinkre, melyet így már könnyedén irányíthatunk kontrollerünkkel is, ráadásul mindezt úgy, hogy egy web böngészőt, valamint a szokásos Steam chatet is beleépítették a játék katalógus mellett.
De ez csak egy kisebb lépés, ahhoz képest, amit most terveznek a cégnél: valami eddig még nem tisztázott, csak "hardver prototípusként" emlegetett dologról van szó, melynek a tesztelése már megkezdődött. Lehet találgatni, hogy vajon mi is lehet az? A cég említést tett a wearable computing irányába mozdulásról, mely valami testre szerelhető alkalmatosságot takarhat a név alapján. Reméljük, hogy nem egy vörös szelepet.
Érdekes még az is, hogy eddig be nem jelentett játékokat is lehet tesztelni, mely akár még az Episode 3, vagy a Half-Life 3 is lehet, ki tudja? A rossz hír csupán az, hogy egyelőre Seattle-ből és környékéről fogadják a látogatókat, de sok esély van rá, hogy amihez nem kell házhoz menni, azt majd itt Európában is tesztelhetjük.
A következő évben tehát lehet számítani további tesztelői lehetőségekre, melyek talán már minket is érinteni fognak. A wearable computing debütálását pedig 2 és 5 év közé teszik, tehát van még rajta mit csiszolgatni. ■

hozzászólások (1)

Yourmom
Yourmom 2012.10.10. 16:12
*bejovo kommentek, a Half Life 3 rol kapcsolatban...* hehe, kar hogy nem ket honap mulva rendezik meg, mert pont oda koltozunk..-_-
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.