Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Edna & Harvey: Harvey's New Eyes

A kissé beteg kalandjáték új része aranylemezre került, valamint új képeket mutattak be a fejlesztők.

2012.10.11. 20:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly jelent meg a Daedalic Entertainment kalandjátéka, az Edna & Harvey: The Breakout. A játékban egy fiatal lány volt a főszereplő, valamint az ő plüss nyula, Harvey, feladatunk pedig, hogy kiszabaduljunk a bolondok házából. Persze arról fogalma sem volt, hogy miért került oda, így ennek kiderítése is ránk várt. A játék kissé beteges humora mellé remekül passzolt a rajzolt látványvilág, mely már önmagában is rengeteg poént hordozott.
A csapat a megjelenés után gyorsan neki is látott a folytatás elkészítésének, mely az Edna & Harvey: Harvey's New Eyes címet kapta. Az új rész történetéről keveset tudni, de az biztos, hogy új főszereplőt kapunk, akit Lilinek hívnak. Ő Edna egyik legjobb barátja, aki egy bentlakásos iskolába jár, és látszólag ő a legszerencsésebb kislány a világon. Ám, mikor barátnője rejtélyes körülmények között eltűnik, maga indul a megkeresésére, mely egyben saját félelmei leküzdéséhez is vezet. Ez így elsőre meglehetősen komornak tűnhet, de ne tévesszen meg senkit, a játék ezúttal is a humort helyezi előtérbe.
A megjelenésre pedig nem is kell már sokat várnunk, mivel a fejlesztési munkálatok már befejeződtek, így a játék október 16-tól elérhető lesz Steamen keresztül. ■előző
következő
Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
Edna & Harvey: Harvey's New EyesEdna & Harvey: Harvey's New EyesEdna & Harvey: Harvey's New EyesEdna & Harvey: Harvey's New EyesEdna & Harvey: Harvey's New EyesEdna & Harvey: Harvey's New Eyes

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.