Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb Farming Simulator 2013 trailer

A Focus Home Interactive komoly figyelmet fordít a mezőgazdasági szimulátorára, melyből most újabb trailert mutattak be.

2012.10.11. 20:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Október 25-én jelenik meg a Focus Home Interactive és a GIANTS Software mezőgazdasági szimulátor-sorozatának idei epizódja, a Farming Simulator 2013. A játékban rengeteg mezőgazdasági gépet vezethetünk, feladatunk pedig farmunk felvirágoztatása. A most bemutatott új trailer ismét a játék sokszínűségét hivatott prezentálni, hiszen láthatunk benne szinte mindent: munkát a termőföldeken, az állatainkat, üvegházakat és még sok egyéb érdekességet.
Az októberi megjelenés csak a PC-s változatra érvényes, a konzolos átiratok valamikor 2013 elején érkeznek. ■

Farming Simulator 2013
A legutóbbi Farming Simulator 2013 cikkek, hírek

hozzászólások (9)

Playbahnosh
Playbahnosh 2012.10.12. 14:23
Busz és kamionszimulátorok hamarabb voltak mint ez. Azért játszák, amiért a vonat és a repülőszimulátorokat, mert van aki rajong ezekért de élőben nem vezethet ilyeneket mondjuk. Targonca, kőfejtő, építketési és bontási gépek, de még kukásautó szimulátor is van :D A 2010-es Farming Simulator nekem is meg van, érdekesség képpen kipróbáltam és meglepően sok időt el lehet vele pepecselni :) Ugyanez volt a helyzet az OMSI busszimulátorral is. Nem is hinné az ember mennyire komplex dolog egy nagy csuklósbuszt, kamiont vagy egy tárcsázóval felszerelt traktort vezetni. Maximális respect minden busz/kamionsöfőrnek és mezőgazdásznak :)
GeryG
GeryG 2012.10.12. 19:42
Arról nem is beszélve, hogy a Farming Simulator 2011 a nagyon büdzsé kategóriás játékok kategóriájában hosszú hetek óta eladási-lista vezető! :D
gregmerch
gregmerch 2012.10.12. 19:47
Sőt, "Felhőkarcoló Szimulátor" (Scyscraper Simulator) is van, de bele se merek gondolni, hogy ott mi a túrót kell csinálni!?! Remélem vagy építkezést, vagy üzemeltetést kell menedzselni, és nem egyhelyben állni hóban-fagyban-esőben-sárban-természeti katasztrófában, amíg le nem bontanak...
FrezeR
FrezeR 2012.10.12. 23:57
Az elődjével nagyon sokat játszottam rengeteg modot csináltak hozzá és olyan részletesen dolgozták ki a gépeket lelkes emberek, hogy az nem semmi. Ezt a részt is várom már :) Ebben talán még komplexebb lesz a gazdasági modell.
Pras
Pras 2012.10.13. 00:05
Nekem a problémám ezzel a játékkal az, hogy ez nagyon fasza mezőgazdasági nehézgép-szimulátor. Ám, hogy "farming" simulator lenne? Hát, marhára nem. ...ez előbbinek amúgy elsőrangú.
további hírek

Sniper Elite 4 sztori trailer

Mi történt Olaszországban 1943-ban?

Renoir videoteszt

Kipróbáltuk az oldalnézetes noir platformert.

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.