Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb Farming Simulator 2013 trailer

A Focus Home Interactive komoly figyelmet fordít a mezőgazdasági szimulátorára, melyből most újabb trailert mutattak be.

2012.10.11. 20:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Október 25-én jelenik meg a Focus Home Interactive és a GIANTS Software mezőgazdasági szimulátor-sorozatának idei epizódja, a Farming Simulator 2013. A játékban rengeteg mezőgazdasági gépet vezethetünk, feladatunk pedig farmunk felvirágoztatása. A most bemutatott új trailer ismét a játék sokszínűségét hivatott prezentálni, hiszen láthatunk benne szinte mindent: munkát a termőföldeken, az állatainkat, üvegházakat és még sok egyéb érdekességet.
Az októberi megjelenés csak a PC-s változatra érvényes, a konzolos átiratok valamikor 2013 elején érkeznek. ■

Farming Simulator 2013
A legutóbbi Farming Simulator 2013 cikkek, hírek

hozzászólások (9)

Playbahnosh
Playbahnosh 2012.10.12. 14:23
Busz és kamionszimulátorok hamarabb voltak mint ez. Azért játszák, amiért a vonat és a repülőszimulátorokat, mert van aki rajong ezekért de élőben nem vezethet ilyeneket mondjuk. Targonca, kőfejtő, építketési és bontási gépek, de még kukásautó szimulátor is van :D A 2010-es Farming Simulator nekem is meg van, érdekesség képpen kipróbáltam és meglepően sok időt el lehet vele pepecselni :) Ugyanez volt a helyzet az OMSI busszimulátorral is. Nem is hinné az ember mennyire komplex dolog egy nagy csuklósbuszt, kamiont vagy egy tárcsázóval felszerelt traktort vezetni. Maximális respect minden busz/kamionsöfőrnek és mezőgazdásznak :)
GeryG
GeryG 2012.10.12. 19:42
Arról nem is beszélve, hogy a Farming Simulator 2011 a nagyon büdzsé kategóriás játékok kategóriájában hosszú hetek óta eladási-lista vezető! :D
gregmerch
gregmerch 2012.10.12. 19:47
Sőt, "Felhőkarcoló Szimulátor" (Scyscraper Simulator) is van, de bele se merek gondolni, hogy ott mi a túrót kell csinálni!?! Remélem vagy építkezést, vagy üzemeltetést kell menedzselni, és nem egyhelyben állni hóban-fagyban-esőben-sárban-természeti katasztrófában, amíg le nem bontanak...
FrezeR
FrezeR 2012.10.12. 23:57
Az elődjével nagyon sokat játszottam rengeteg modot csináltak hozzá és olyan részletesen dolgozták ki a gépeket lelkes emberek, hogy az nem semmi. Ezt a részt is várom már :) Ebben talán még komplexebb lesz a gazdasági modell.
Pras
Pras 2012.10.13. 00:05
Nekem a problémám ezzel a játékkal az, hogy ez nagyon fasza mezőgazdasági nehézgép-szimulátor. Ám, hogy "farming" simulator lenne? Hát, marhára nem. ...ez előbbinek amúgy elsőrangú.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.