Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed III - Official Weapons & Combat trailer

Újabb trailer érkezett, melyben Connort láthatjuk harc közben. A jelek szerint ez lesz az eddigi legvéresebb epizód.

2012.10.11. 20:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már tényleg csak hetek választanak el bennünket az Assassin's Creed III megjelenésétől. Az új részben új helyszínt, korszakot, és így főhőst kapunk. A félig indián származású Connor minden eszközt bevet majd, hogy végezzen ellenségeivel, így a vadászíjtól kezdve az egyszerű favágó fejszén keresztül a különféle korabeli lőfegyverekig sok minden a kezünk ügyébe fog kerülni. Erről tanúskodik a most bemutatott vadonatúj trailer is, nézzétek! ■

hozzászólások (9)

Dani01019
Dani01019 2012.10.11. 22:38
Sok játékban van állat gyilok, pl. Gears of War gránátos sáskái az egy átvezetőben patkányt taposnak. Ezek töbnyire a hangulat fokozását szolgáló eszközök.
davkar9
davkar9 2012.10.11. 22:50
Értem. Tehát ha belső nézetben egy qte során késhegyre szúrunk egy szemünket kirágni akaró patkányt az fújhujujejejnonoúramégmiez, de ha már nézdahátam játékban nyilazhatjuk le bambit az rendben van.:-D Vagy ha birkózunk a hóban a karunkat csámcsáló farkassal az is tök más helyzet. Ha majd a játék démonizáló hülyék bele akarnak kötni akkor úgyis belefognak. Eleve az is milyen dolog hogy olyan közel mehetünk a sashoz. Védett!:-((:-|
MattMatthew
MattMatthew 2012.10.11. 22:56
Csodálkozom, hogy az embervédő szervezetek reklamációi miért nem ilyen hangsúlyosak... illetve nem, ezen nem csodálkozom:-D.
balays82
balays82 2012.10.12. 08:41
Egyetértek. A Bf3 esetében semmi másról nem volt szó, csak arról, hogy a játék körüli óriási felhajtást kihasználva akartak valakik maguknak 15 perc hírnevet. Fel lett itt sorolva már néhány példa, én kiegészíteném azzal, hogy a Red Dead Redemption esetében az ártatlan kis nyuszikától kezdve, az óriási grizlly medvéig a vadnyugat komplett élővilágát le lehetett mészárolni, majd meg is lehetett nyúzni a megölt állatokat, mégsem érdekelt senkit (tudomásom szerint). Mivel az AC III elég nagy figyelmet kap, nem csodálkoznék, ha megint feltűnne néhány önkéntes állatvédő.
joel-t
joel-t 2013.04.03. 17:35
Ha felveszek a földről egy puskát azzal nem tudok lőni?
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.