Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kultúra

Splinter Cell képregény készül

A képregény a Conviction és a Blacklist közötti időszakban játszódik majd, és egészen új perspektívából mutatja be a Splinter Cell univerzumot.

2012.10.14. 10:14 | szerző: GeryG | kategória: Kultúra

A Ubisoft bejelentette, hogy megállapodást kötöttek Nathan Edmondson íróval és Marc Laming grafikussal, akik elfogadták a kiadó Splinter Cell képregény elkészítésére való felkérését. A képregény a Splinter Cell Echoes címet viseli majd és története a Conviction és a Blacklist közötti időszakot öleli fel. A készítők ígérete szerint minden olyan fontos részletet meg fogunk belőle ismerni, mely ahhoz kell, hogy megértsük a jövő tavasszal megjelenő új játék történéseit. Megjelenésre valamikor 2013-ban számíthatunk, de ennél pontosabb dátummal egyelőre nem szolgáltak.
"Nathan Edmondson és Marc Laming két elismert szakember a szakmájukon belül és nagyon szerencsések vagyunk, hogy ők készítik a Splinter Cell képregényt." - adott hangot izgatottságának Patrick Redding, a játék fejlesztésének vezetője.
"Sam Fisher egy legenda, de ez most a saját történetünk lesz. Folyamatosan együttműködünk a Ubisofttal, hogy olyan képregény szülessen, mely egyaránt izgalmas a Splinter Cell-sorozat rajongói számára, ugyanakkor remek önálló olvasmány is egyben. Marc Laminggel, a Studio Lounakkal és a Ubisoft Torontoval együttműködve egészen új képet festhetünk majd Sam Fisherről." - nyilatkozta Nathan Edmondson, aki korábban a The Activity című képregényen dolgozott együtt Laminggel. ■

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
A legutóbbi Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.