Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Metro: Last Light - nem lesz többjátékos mód

Bár a 2011-es bejelentéskor szó volt róla, ma bizonyossá vált, hogy a poszt apokaliptikus játék nem kap multiplayer módot.

2012.10.14. 19:14 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Microsoft

2010-ben jelent meg a Metro 2033, mely a könyvhöz hasonlóan nagy sikert aratott. Bár nem volt hibáktól mentes, egyedi hangulatával, ötletes játékmenetével és pazar grafikájával sok rajongót szerzett. Az A4Games a megjelenést követő évben, 2011-ben jelentette be a folytatást, mely a Metro: Last Light címet kapta, és az eredeti tervek szerint még ebben az évben meg kellene jelennie. Erre mostanra elég kevés esély maradt, így jó eséllyel valamikor 2013-ban érkezik az alkotás. A bejelentéskor a kiadási jogokat birtokló THQ beszélt egy esetleges többjátékos módról is, ám a fejlesztők mai nyilatkozatai alapján ebből semmi sem lesz végül.
"A fejlesztés során egy néhány főből álló csoportot hoztunk létre, akik azt a feladatot kapták, hogy dolgozzanak ki ötleteket és megoldásokat a többjátékos részre vonatkozóan. Az idei E3 után azonban ezt a csoportot megszűntettük, tagjai pedig visszaolvastak az egyszemélyes kampányt készítők közé. Ennek fényében a Metro: Last Light nem tartalmaz majd többjátékos módot. Úgyis ez az a rész, ami a rajongókat igazán érdekli. Jelenleg minden figyelmünket az egyszemélyes résznek szenteljük, és nem is gondolunk másra. Ezzel együtt az eddig elvégzett munkákat sem dobjuk el, így a megjelenés után még visszatérhetünk a kérdésre."
Eszerint a megjelenéskor biztosan nem számíthatunk többjátékos támogatásra, de ha a fejlesztők látnak elég fantáziát benne, később egy DLC formájában megszülethet ez a mód is. ■

Metro: Last Light
A legutóbbi Metro: Last Light cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.