Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tól

Ki ne álmodozna arról, hogy dúsgazdagon egy trópusi szigeten lógatja a lábát? Erről szól a kiadó új játéka.

2012.10.16. 20:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Iceberg Interactive bejelentette, hogy készül a The Good Life című játék, melyet az immersionFX Games fejleszt. A játékot nehéz lenne besorolni, leginkább talán a szimulátor kifejezés illik rá a legjobban, hiszen többnyire hajókat kell majd benne kormányoznunk.
A történet főszereplője Derek Hales, aki legtöbbünkhöz hasonlóan legfeljebb csak álmodozhat a gazdagok luxuséletéről. Ám - ahogy az Hollywoodban lenni szokott - egy nap sosem látott bácsikája rá hagyja a trópusi Jo Jo szigeteken működő Carpe Diem Boats nevű vállalkozását, mely tulajdonképpen luxushajókkal foglalkozik. Főhősünk egy percig sem habozik, azonnal beleveti magát a hirtelen jött jólétbe, és barátnője, Michelle Joyce társaságában átveszik a vállalkozás irányítását.
A játékmenet jelentős részét tehát a hajók irányítása teszi majd ki, hajókból pedig összesen hat különböző típus vár ránk. A hajókázás mellett lehetőségünk lesz a búvárkodni is. Mindehhez a fejlesztők remek grafikát, valósághűen lemodellezett óceánt, dinamikusan változó időjárást és napszakokat ígérnek. A hajók mellet a vállalkozásunkat is irányítanunk kell, új eszközöket, épületeket vásárolhatunk a parton, és magunknak kell felkutatnunk és elcsábítanunk ügyfeleinket. Hogy mindez ne legyen olyan egyszerű, 9 másik vállalkozás fogja keseríteni az életünket, ezeket a mesterséges intelligencia irányítja majd. Az óceán rengeteg felfedeznivalót tartogat, kincsek után kutathatunk a tengerfenéken, hajótörötteket menthetünk meg, ugyanakkor kalózok és trópusi viharok, tornádók is lecsaphatnak ránk.
A bejelentés mellé egy tucat kép is érkezett a játékról, melyek ugyan nem nyújtanak majd Far Cry 3 szintű látványvilágot, ám így is remekül festenek egy független stúdiótól. A megjelenés nincs már messze, valamikor novemberben számíthatunk rá PC-re. ■

előző
következő
The Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tól
The Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tólThe Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tólThe Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tólThe Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tólThe Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tólThe Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tólThe Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tólThe Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tólThe Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tólThe Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tólThe Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tólThe Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tól

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.