Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tól

Ki ne álmodozna arról, hogy dúsgazdagon egy trópusi szigeten lógatja a lábát? Erről szól a kiadó új játéka.

2012.10.16. 20:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Iceberg Interactive bejelentette, hogy készül a The Good Life című játék, melyet az immersionFX Games fejleszt. A játékot nehéz lenne besorolni, leginkább talán a szimulátor kifejezés illik rá a legjobban, hiszen többnyire hajókat kell majd benne kormányoznunk.
A történet főszereplője Derek Hales, aki legtöbbünkhöz hasonlóan legfeljebb csak álmodozhat a gazdagok luxuséletéről. Ám - ahogy az Hollywoodban lenni szokott - egy nap sosem látott bácsikája rá hagyja a trópusi Jo Jo szigeteken működő Carpe Diem Boats nevű vállalkozását, mely tulajdonképpen luxushajókkal foglalkozik. Főhősünk egy percig sem habozik, azonnal beleveti magát a hirtelen jött jólétbe, és barátnője, Michelle Joyce társaságában átveszik a vállalkozás irányítását.
A játékmenet jelentős részét tehát a hajók irányítása teszi majd ki, hajókból pedig összesen hat különböző típus vár ránk. A hajókázás mellett lehetőségünk lesz a búvárkodni is. Mindehhez a fejlesztők remek grafikát, valósághűen lemodellezett óceánt, dinamikusan változó időjárást és napszakokat ígérnek. A hajók mellet a vállalkozásunkat is irányítanunk kell, új eszközöket, épületeket vásárolhatunk a parton, és magunknak kell felkutatnunk és elcsábítanunk ügyfeleinket. Hogy mindez ne legyen olyan egyszerű, 9 másik vállalkozás fogja keseríteni az életünket, ezeket a mesterséges intelligencia irányítja majd. Az óceán rengeteg felfedeznivalót tartogat, kincsek után kutathatunk a tengerfenéken, hajótörötteket menthetünk meg, ugyanakkor kalózok és trópusi viharok, tornádók is lecsaphatnak ránk.
A bejelentés mellé egy tucat kép is érkezett a játékról, melyek ugyan nem nyújtanak majd Far Cry 3 szintű látványvilágot, ám így is remekül festenek egy független stúdiótól. A megjelenés nincs már messze, valamikor novemberben számíthatunk rá PC-re. ■

előző
következő
The Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tól
The Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tólThe Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tólThe Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tólThe Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tólThe Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tólThe Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tólThe Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tólThe Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tólThe Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tólThe Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tólThe Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tólThe Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tól

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.