Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ma érkezik a Diablo 3 soron következő javítása, az 1.0.5

Ismét sok újdonságot hoz a frissítés, de PvP továbbra sincs.

2012.10.17. 08:54 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Újabb javítás érett meg a Blizzard műhelyében arra, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék: a soron következő patch az 1.0.5 sorszámmal érkezik és két fontosabb újítást, valamint megannyi hibajavítást és apróbb módosítást is tartalmaz.
A tapaszt egy megközelítőleg tíz órás műszak alatt élesítik, így ne lepődjetek meg, ha a szerverek véletlen elérhetetlenek lennének, szóltak előre! No de lássuk, mi az a két fontos újdonság! Az első a beállítható szörny erősség lesz, mely segítségével eldönthetjük, mennyi életereje és milyen sebzése legyen az ellenségeknek a játék során. További tulajdonság változásokat a mellékelt két táblázaton olvashattok. A fontosabb újdonság a rengeteg unatkozó magas szintű karaktert érinti végre: az Infernal Machine egy kifejezetten end-game küldetés lesz és most végre az is kiderült, hogy nagyjából hogy fog működni. Először is meg kell találnunk a négy kulcsőrző boss-t, melyek a négy fejezetben bárhol kolbászolhatnak, és ha 5 Nephalem valorral sikerül eltenni valamelyiküket láb alól, akkor van rá esély, hogy egy kulcsot és egy kovács tervrajzot dob, mellyel elkészíthetjük az Infernal Machine-t. Ha kész a gép és megvan a kulcs is hozzá, létrehozhatunk vele egy portált, mely három kamra közül véletlenszerűen választ egyet és ott kell megküzdenünk a ránk váró főellenség párral. Ezek már ismerősek lehetnek a játékból, hiszen a párok a következőképpen alakulnak majd: Maghda és a Skeleton King, Ghom és Rakanoth, valamint Zoltun Kulle és a Siege Breaker.
Persze nem sok értelme lenne, ha nem lennének sokkal durvábbak a bossok, mint a játékbeli társaik, így az Infernal Machine verziók erősebbek lesznek, több új mozdulatot is kapnak, valamint a Blizzard számításai szerint olyan kihívást fognak tartogatni, mint Diablo, inferno nehézségi szinten. Ráadásképpen a bossok elverése után az Infernal Machine megsemmisül a kulccsal együtt, így újra meg kell szerezni azt és kikovácsoltatni, ha a többi boss párt is meg akarjuk próbálni. Ezek mellett pedig 5 Nephalem Valorral van esélyünk arra is, hogy a bossok szerv-darabkákat dobnak, melyekből az ékszerészünk egy egyedi Hellfire gyűrűt tud készíteni. A gyűrű tulajdonságai nagyrészt véletlenszerűek, de garantáltan jár hozzá +170-200 strength, intelligence, vitality vagy dexterity, ezt te választhatod ki, és +35% XP, mely a későbbi alternatív karakterek gyors felszintezéséhez jöhet majd jól.
Bőven tartalmaz még ezeken felül is javításokat a következő tapasz, így a teljes lista megtekintéséhez látogassatok el a Blizzard hivatalos jelentéséhez is! ■

előző
következő
Ma érkezik a Diablo 3 soron következő javítása, az 1.0.5
Ma érkezik a Diablo 3 soron következő javítása, az 1.0.5Ma érkezik a Diablo 3 soron következő javítása, az 1.0.5
Diablo III
A legutóbbi Diablo III cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.