Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Outlast - túlélő horror játék készül

Az újonnan alapított független játékfejlesztő-stúdió, a Red Barrels célkitűzése, hogy felejthetetlen játékokat készítsen. Az első ilyen a jövőre érkező Outlast lesz.

2012.10.18. 11:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Prince of Persia: Sands of Time, Assassin's Creed, Far Cry 3, Splinter Cell: Conviction. Többek közt ezeken a játékokon dolgoztak korábban azok a fejlesztők, akik megalapították a Red Barrels független stúdiót. A csapat kifejezetten egyszemélyes kampánnyal rendelkező játékokra kíván szakosodni, és nem titkolt céljuk, hogy a jövőben csupa felejthetetlen alkotással kényeztessék el a videojátékos társadalmat.
Az első ilyen próbálkozásuk a most bejelentett Outlast lesz, mely a manapság oly népszerű zombis témát lovagolja meg. Stílusát tekintve túlélő horrornak nevezhetnénk, melyet a bejelentés mellé bemutatott első trailer is megerősít. A jelek szerint végre olyan zombis játék készül, melyben futnunk kell az életünkért, és nem lelőni minden szembe jövő élőholtat. A környezet is egész meggyőzőre sikerült, az elhagyatott kórház (vagy bolondok háza?) bár lerágott csont, mégis remekül illik a felvázolt koncepcióhoz. A traileren kívül egyelőre semmit nem lehet tudni a játékról, reméljük, ez a közeljövőben változni fog. Megjelenés kapcsán 2013 nyarát jelölték meg a készítők, PC-re Steamen keresztül lesz beszerezhető. ■

Outlast
A legutóbbi Outlast cikkek, hírek

hozzászólások (3)

VeteranHUNTurul
VeteranHUNTurul 2012.10.18. 11:42
Elég jónak néz ki, szeretem az effajta játékokat. Viszont a hivatalos sajtóközleményben nem szerepel, hogy az ellenfelek zombik lennének, inkább őrültek, akiken kísérletet végeztek. A press kit csomagban található pdf-ben az áll, hogy az ellenfelek nem átlagos szörnyek lesznek, hanem emberek, saját, gyakran tébolyodott célokkal. A játék a Mount Massive Asylumban fog játszódni, vagyis a helyszín egy elmegyógyintézet lesz. A főhős egy Miles Upshur nevű újságíró, aki az elmegyógyintézetben rejlő sötét titkokra akar fényt deríteni. A létesítményt a Murkoff Corporation kutató cég nyitja meg újra, akik minden bizonnyal valamiféle kísérletet végeznek a mentálisan sérült embereken, akik az életünket akarják.
GeryG
GeryG 2012.10.18. 11:52
Wow... többet tudsz, mint a külföld site-ok! :D Köszi a bővítést! :)
VeteranHUNTurul
VeteranHUNTurul 2012.10.18. 12:13
Nincs mit, a fejlesztő csapat oldalán vannak ezek az infók.

A press kit-et innen le lehet tölteni, vannak benne képek, meg egy hangulatos kis PDF fájl.

Ez nagyon tetszik még, a srácok megadják a módját, hogy kedvet kapjon rá az ember:

"Or watch the complete, recently-uncovered footage of Miles' early minutes in Murkof Asylum by visiting [NOTICE: FOOTAGE DE-CLASSIFICATION PENDING, FINAL HEARING ON 10/31/12 AT 800 PST]"

31-én újabb videó jön ezek szerint, és amit már ebben a teaserben is látni lehetett, kamerázni is kellesz, ha már újságírók vagyunk. E tekintetben pedig úttörő lesz az Outlast, mert kézi kamerás túlélő-horror még nincs a piacon. :)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.