Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Doom 3 BFG Edition launch trailer

A héten megjelenik a Doom 3 felújított változata, ennek örömére új trailer érkezett a játékból. Emellett a Bethesda külön szólt az Xbox 360-as változattal kapcsolatban.

2012.10.18. 11:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Messze még a Doom 4 megjelenése, de addig sem maradunk lövöldözés nélkül. A tervek szerint holnap jelenik meg a Doom 3 BFG Edition, mely a néhány évvel ezelőtti harmadik rész felújított és kibővített kiadása. Az alapjátékon és a Resurrection of Evil kiegészítőn túl, a The Lost Mission kiegészítőt is tartalmazza, mely hét vadonatúj pályát jelent. A megjelenés apropóján bemutatták a játék utolsó trailerét, valamint a Bethesda külön kitért az Xbox 360-as változatra.
A kiadó munkatársai felhívták az X360-tulajdonosok figyelmét arra, hogy lehetőleg ne telepítsék a Doom 3 BFG Editiont a konzol merevlemezére. Egyfelől azért nem célszerű, mert nem okoz teljesítményjavulást, másfelől ezáltal nem játszhatnak a Doom 1-2-vel sem. ■

Doom 3 BFG Edition
A legutóbbi Doom 3 BFG Edition cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Zoo_Lee
Zoo_Lee 2012.10.19. 13:30
Remélem, hogy javították a gamescomon még tapasztalt hibákat, és nem csak egyszerű újracsomagolás lesz - egy héten belül meglátjuk.
gregmerch
gregmerch 2012.10.22. 19:07
Én az Xbox-os változatra neveztem be, és nem bántam meg. A Doom 1 és 2 nagyon jó kis nosztalgikus élményeket ébresztett bennem, és bizony odaszögezett jó néhány pálya erejéig a fotelhez. A 3. rész szerintem ma is szépen teljesít vizualitás terén, bár kétségtelen, hogy láttunk az elmúlt 8 évben számos szebb motort is. Az ID-s srácok kihoztak belőle, amit lehetett, és végeredményképpen egy a mai versenyben is helytálló alkotást kaptunk. Próbáltam úgy tekinteni a játékra, mintha nem egy kipolírozott, új kiadás lenne, és meg kell mondjam, így is bőven belefért a mai repertoárba. A 3D-s konvertálás is sokat dob rajta, bár vigyázni kell a mélységet állító skálával, mert ha túlontúl kitoljuk, akkor szellemképes lesz a kép a szemüvegen át nézve is. Szóval nekem tetszik a leporolt változat, de azt azért meg kell mondjam, nehéz lenne megmondani egy-két apróságtól eltekintve, hogy mitől lett más.
további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.