Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Doom 3 BFG Edition launch trailer

A héten megjelenik a Doom 3 felújított változata, ennek örömére új trailer érkezett a játékból. Emellett a Bethesda külön szólt az Xbox 360-as változattal kapcsolatban.

2012.10.18. 11:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Messze még a Doom 4 megjelenése, de addig sem maradunk lövöldözés nélkül. A tervek szerint holnap jelenik meg a Doom 3 BFG Edition, mely a néhány évvel ezelőtti harmadik rész felújított és kibővített kiadása. Az alapjátékon és a Resurrection of Evil kiegészítőn túl, a The Lost Mission kiegészítőt is tartalmazza, mely hét vadonatúj pályát jelent. A megjelenés apropóján bemutatták a játék utolsó trailerét, valamint a Bethesda külön kitért az Xbox 360-as változatra.
A kiadó munkatársai felhívták az X360-tulajdonosok figyelmét arra, hogy lehetőleg ne telepítsék a Doom 3 BFG Editiont a konzol merevlemezére. Egyfelől azért nem célszerű, mert nem okoz teljesítményjavulást, másfelől ezáltal nem játszhatnak a Doom 1-2-vel sem. ■

Doom 3 BFG Edition
A legutóbbi Doom 3 BFG Edition cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Zoo_Lee
Zoo_Lee 2012.10.19. 13:30
Remélem, hogy javították a gamescomon még tapasztalt hibákat, és nem csak egyszerű újracsomagolás lesz - egy héten belül meglátjuk.
gregmerch
gregmerch 2012.10.22. 19:07
Én az Xbox-os változatra neveztem be, és nem bántam meg. A Doom 1 és 2 nagyon jó kis nosztalgikus élményeket ébresztett bennem, és bizony odaszögezett jó néhány pálya erejéig a fotelhez. A 3. rész szerintem ma is szépen teljesít vizualitás terén, bár kétségtelen, hogy láttunk az elmúlt 8 évben számos szebb motort is. Az ID-s srácok kihoztak belőle, amit lehetett, és végeredményképpen egy a mai versenyben is helytálló alkotást kaptunk. Próbáltam úgy tekinteni a játékra, mintha nem egy kipolírozott, új kiadás lenne, és meg kell mondjam, így is bőven belefért a mai repertoárba. A 3D-s konvertálás is sokat dob rajta, bár vigyázni kell a mélységet állító skálával, mert ha túlontúl kitoljuk, akkor szellemképes lesz a kép a szemüvegen át nézve is. Szóval nekem tetszik a leporolt változat, de azt azért meg kell mondjam, nehéz lenne megmondani egy-két apróságtól eltekintve, hogy mitől lett más.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.