Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

GoG.com újdonságok és akciók

Teljes Interplay csomag 35 dollárért, Mac játékok és egyéb újdonságok.

2012.10.19. 09:25 | szerző: Dino | kategória: Játék

Amellett, hogy a CD Projekt csoport tegnap esti konferenciáján bejelentették a Cyberpunk 2077 játék címét, a GoG.com számos újdonságáról is lerántották a leplet. Két héten át óriási kedvezménnyel lehet hozzájutni az Interplay játékaihoz: a közel 200 dollár értékű, 32 játékból álló csomagért mindössze 34,99 dollárt kérnek, de a napokkal ezelőtt akciózott Divinity Antholgy csomaghoz hasonlóan ezúttal is három árszint van. Aki csak pár forintot szeretne költeni, az nyolc játékot kaphat (pl. Screamer, Evolva és a M.A.X. két epizódja), akár 1 centért. Aki az aktuális átlag feletti összeget fizet (a hír írásának pillanatában legalább 13,45 dollárt), az 20 játékot kap (az alap nyolc mellett olyanokat, mint a Giants: Citizen Kabuto, a Castles két része és a Messiah), míg a teljes gyűjteményt a fent is írt 34,99 dolláros (vagy magasabb) összegért lehet megkaparintani (benne még például a Sacrifice, három Fallout játék, két Descent és két MDK). Az Interplayt alapító Brian Fargo például 100 dollárt adott "saját" játékaiért, de ketten már ennél 1-1 dollárral többet is fizettek. A GoG.com-on megszokottak alapján pedig számos extra is jár mindegyik játékhoz, háttérképektől soundtrack anyagokig. A GoG.com Interplay ajánlata két hétig él, fél nap alatt már több mint 73 ezren éltek a lehetőséggel.
A második nagy hír a Macen játszókat érinti, a GoG.com ugyanis mostantól nekik is kínál játékokat, mintegy 50 félét, a Dungeon Keepertől a Populouson át a The Witcherig. A régi klasszikusok 6 dollár körüli áron vannak (illetve nyitási akcióként hat játék féláron kapható), míg a The Witcher 2: Assassins of Kings 29,99 dollárért vásárolható meg. A bejelentésről egy Apple-paródia video is készült, amelyet alább nézhettek meg.
Végül pedig pár indie játékról esett szó a konferencián, amelyeket szintén a GoG.com kínálatában lehet majd megtalálni. Az egyik a Daedalic Entertainment új játéka, a november 6-án megjelenő Chaos on Deponia, a másik a '80-as évek legendás Mario-koppintásának, a The Great Giana Sistersnek újraálmodása, a Giana Sisters: Twisted Dreams, míg a Puddle egy fizikai puzzle játék. Mindhárom újdonságra előrendelői akciót is indítottak, 20-30 százalékos kedvezménnyel. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.