Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Zárt béta fázisban a REDkit, az ingyenesnek készülő RPG mod tool

Bárki készíthet majd kalandokat, akár Geralt megpróbáltatásairól is.

2012.10.19. 09:47 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Tudjuk jól, hogy most mindenki a CD Projekt RED kapcsán a készülő új Cyberpunk játékra feni a fogát, de azért az őszi konferenciájukon a lengyel srácok mást is megmutattak nekünk. Egész pontosan a REDkit elnevezésű eszközt, mely segítségével akár pillanatok alatt is élő-lélegző világokat teremthetünk majd, egy kis hozzáértéssel.
Emlékezzetek csak vissza a The Witcher 2-re, mely nem csak történetével, de elképesztő grafikájával is belopta magát a szívünkbe. És most gondoljatok bele abba, hogy ezt a grafikus motort a CD Projekt RED hamarosan odaadja mindenkinek, hogy kezdjen vele, amit akar! Erre lesz ugyanis hivatott az a mod felszerelés, melyet jelenleg zárt béta keretein belül tesztelnek. Már most fejlett tereprendezési eszközöket tartalmaz a program, a The Witcher 2-ből már ismerős erdőkkel, épületekkel, karakterekkel, de ez még csak a kezdet. 24 órás nappal-éjszaka szimuláció is jár a motorral együtt, mely segítségével az elképzeléseinknek tökéletesen megfelelő atmoszférát teremthetünk világunknak. Arra is nagyon büszkék a fejlesztők, hogy mint tudjuk, a legutóbbi játékuk is a nemlineáris küldetésmegoldás szellemében készült, így a REDkit is alkalmas lesz arra, hogy komplex kalandokat készítsünk, párbeszédekkel és egyéb nyalánkságokkal.
Na de inkább nézzétek meg ezt a videót, melyben az egyik fejlesztő gyorsított tempóban megmutatja, hogy milyen egyszerű is valami tényleg komolyat alkotni a programmal! ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.