Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ingyenes verziót kapott a Dwarfs?! a Steamen

Egy kicsit visszametszett, ám teljesen élvezhető verzióban már tölthető a mókás játék.

2012.10.19. 10:00 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Tripwire és a Power of 2 úgy döntött, hogy az eredetileg $10-ért árult játékuk, a Dwarfs?! jobban fog teljesíteni, ha egy ingyenesen játszható verziót készítenek belőle. Mindezt annak ellenére döntötték el, hogy a játék sokáig a Steam indie TOP 10 listáján szerepelt.
Az ingyenes verzió két nehézségi szintet garantál a játékosoknak, mellette pedig kihívásokat, egy narrátor által elmagyarázott tutorial módot és Steam mérföldköveket, valamint ranglétrát is. Ha valakinek pedig mindez nem elegendő, vásárolhat a játékhoz DLC-ket, ahogy azt mostanában szokás. Ezekben például kibővíthetjük a meglevő két nehézségi szintet még kettővel, vagy elérhetővé tehetjük a végtelenített játékmódot is. Ezeknél sokkal jobban hangzik még a Defender pack, melyben egy módosított tower defense módot játszhatunk, ahol egy bázis védelme a cél és az ellenségek útvonalai nem előre definiáltak, hanem a törpéink ássák ki azokat. Végül pedig akár sandbox módot is szerezhetünk, ahol természetesen azt csinálunk és úgy, amit és ahogy csak akarunk.
A játék már tölthető is, ha van egy Steam accountod, természetesen teljesen ingyen, vagy ha nem akarsz pepecselni a különálló DLC-kkel, akkor akár egészben meg is veheted a játékot, mely minden elérhető tartalmat engedélyez. ■

Dwarfs!?
A legutóbbi Dwarfs!? cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Zoo_Lee
Zoo_Lee 2012.10.19. 13:27
Erre a négy napos hétvégén ránézünk :D
további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!