Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Doom 3-ban éled újra a Thief

Egy ambiciózus mod projektnek köszönhetően a Doom 3 motorjára készül egy különálló játéknak tervezett Thief továbbgondolás, vagy minek is nevezzük.

2012.10.23. 10:48 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Épp csak, hogy kikerült a Dishonored cikk, már jön is még egy lopakodós hír, hiszen a The Dark Mod célja az, hogy eddig ismeretlen történeteket meséljenek el nekünk Garretről, a Thief főszereplőjéről. Tehát a mod nem egy remake-nek készül, hanem az a cél, hogy a rajongók által kiötlött sztorikat fűzze egybe.
Egyelőre a mod futtatásához szükség van a Doom 3 telepített verziójára, és a nemrég megjelent BFG Edition nem megfelelő ehhez. A fejlesztők azonban gőzerővel dolgoznak azon, hogy lecseréljék az összes Doom 3-ból örökített dolgot, melynek köszönhetően majd a későbbiekben egy különállóan is futtatható programot kapunk. Továbbá a modnak van Linuxra és OSX-re készült változata is, ráadásul nem kell túlzottan megerőltetnünk magunkat annak érdekében, hogy működésre bírjuk.
A kedveteket meghozandó, itt egy videó is az egyik jobban sikerült küldetésből. Mind a hangok, mind pedig maga a hangulat erősen Thief érzéseket kelt az eredeti játék rajongóiban, ezt garantálom. ■

hozzászólások (1)

Balanses
Balanses 2012.10.23. 20:26
Hát azért erősen Thief érzéseket nem áraszt a videó. Bőven messze van (szóval nagyon nagyon) az eredeti hangulattól. Persze azért egy fan mode-hoz képest ez is elég szép, de azért az igazi Thief utánérzésnek még a közelében sincs (legalábbis ez a szűk negyed óra, amit a videóban láthattunk, majd elválik mi lesz a teljes játékban.) Ja amúgy - és ebből már régebben is sok vita volt - az Garrett . ;) Kíváncsi leszek, hogy mit hoznak össze, a régi Thiefeket imádtam.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.