Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

A teljes Killzone trilógia érkezik, egy csomagban

Ha valaki lemaradt volna a PS2-n nagy sikereket aratott első részről, az most újraélheti azt, HD-ben, a PS3-a segítségével.

2012.10.24. 20:28 | szerző: rootshaper | kategória: Konzol - Sony

A Guerrilla Games remek lövöldözős játékát, a Killzone trilógiát továbbra is csak a PlayStation tulajdonosok élvezhetik, ők azonban most kapnak egy szép dobozzal ellátott csomagot, melyben mindhárom rész megtalálható lesz.
Érdemes lesz tehát beruházni a csomagra, hiszen az első rész HD verziója is benne foglaltatik, amit eddig csak PS2-n játszhattak a rajongók. A felújított verzió értelemszerűen szebb textúrákat és a HDTV-k felbontására optimalizált grafikát kapott, így eddig soha nem látott részletességben játszhatjuk újra a Helghast seregek elleni ütközeteket. Az extrák közé sorolható még, hogy a második és harmadik résszel olyan pályákon is csatázhatunk multiban, melyek eddig csak a PlayStation Store-ból voltak megvásárolhatóak.
A mellékelt képeken láthatjátok, hogy mit sikerült a srácoknak kihozni a nyolcadik életévébe lépő első részből, de mondok jobbat: mától, azaz október 24-étől meg is vásárolhatjátok, és megnézhetitek magatok, a saját képernyőiteken. ■

előző
következő
A teljes Killzone trilógia érkezik, egy csomagban
A teljes Killzone trilógia érkezik, egy csomagbanA teljes Killzone trilógia érkezik, egy csomagbanA teljes Killzone trilógia érkezik, egy csomagbanA teljes Killzone trilógia érkezik, egy csomagbanA teljes Killzone trilógia érkezik, egy csomagbanA teljes Killzone trilógia érkezik, egy csomagban
Killzone 2 (PS3)
A legutóbbi Killzone 2 (PS3) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.