Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Trains vs. Zombies 2

Ma már tényleg nem lehet játékot kiadni zombik nélkül. Még egy vonat szimulátort sem!

2012.10.25. 15:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 2000-es évek első néhány évében tonnaszám jelentek meg a világháborús videojátékok. Gyakorlatilag minden stílusban találhattunk játékokat, melyek ezt a korszakot dolgozták fel, s ez az évek során odáig fajult, hogy a videojátékos társadalom megcsömörlött a témától. Senki nem akart világháborús játékokkal játszani többé.
Nagyjából ez a jövőkép vizionálható az élőholtakkal kapcsolatban is, hiszen most már tényleg tagadhatatlan, hogy átvették a világháború helyét, és minden fronton támadnak a zombik. Mostanra eljutottunk odáig, hogy a leglehetetlenebb videojátékokban is felbukkannak az agyvelőre éhes, bamba élőhalottak. Erre a legjobb példa a ma megjelent Trains vs. Zombies 2, melynek előző része a Train Simulator 2012 modjaként látta meg a napvilágot tavaly Halloween alkalmából. Mára viszont az új rész egy teljesen önálló játékként érkezett meg, melyben rajtunk, mozdonyvezetőkön áll vagy bukik a világ sorsa. A zombik ellepték New York városát, a mi feladatunk pedig, hogy a lehető legtöbb embert menekítsük ki öt pályán keresztül. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.