Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Összejött a 2 millió a Star Citizen fejlesztésére

Most már csak a fejlesztőkön múlik, mit hoznak ki a játékból.

2012.10.26. 10:12 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Komoly mennyiségű pénzt sikerült Chris Robertsnek és csapatának összeszedni az ambiciózus Star Citizen projektre, melyről már egyszer nagy örömmel számoltunk be. A csapat nem bízta a véletlenre a dolgot, egyszerre indította el a virtuális kolduló kalapot a Kickstarteren és a hivatalos honlapon is, mely összegeket egybeszámolva elérték a 2 millió dollárt.
Roberts azt mondta, hogy csak a minimális összeg van meghatározva, viszont ha az megvan, akkor további funkciókra és lehetőségekre számíthatunk. Ilyenek például az új animációk és videó betétek, helyszínek, hajók és egyéb nyalánkságok, melyek csak a rajongókon múlik, hogy bekerülnek-e a játékba, vagy sem. Egyelőre nincsenek meghatározva, hogy mekkora összegnél mit kapunk pluszba a játékhoz, viszont még hátravan a gyűjtögetésből 25 nap, így bőségesen van idő arra, hogy akár az összeg dupláját is összekaparják a fejlesztők a projekthez.
A kész játék egyszeri vétel lesz, erről biztosítottak minket, tehát csak apróságokért lehet majd fizetni mikrotranzakciókkal, de beruházás nélkül is megszerezhetőek lesznek ezek a cuccok a játékon belül, ez mindössze a türelmetleneknek szól. Ha eddig esetleg nem tettétek volna meg, olvassátok el részletesebb beszámolónkat is a játékról, aztán pedig nézzétek meg a trailert 5-6 alkalommal és mondjátok, hogy nem lesz állat a cucc! ■

Star Citizen
A legutóbbi Star Citizen cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.