Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Megérkeztek a Kaspersky 2013-as védelmi szoftverei

A Safe Money technológia védi az online vásárlásokat és banki tranzakciókat.

2012.10.29. 08:27 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Október közepétől kaphatóak a boltokban az orosz Kaspersky Lab új védelmi szoftverei Kaspersky Internet Security 2013 és a Kaspersky Anti-Virus 2013. A programok az Automatic Exploit Prevention technológia segítségével ismeri fel a biztonsági réseket célzó programokat, megakadályozva azok támadását. Az Internet Security csomagban megtalálható Safe Money megoldás az online vásárlásokat és a banki tranzakciókat védi, összetett módszerrel. Amikor a felhasználó online bankolással kapcsolatos oldalakra lép, automatikusan Safe Browser módba vált, elszigetelve a többi online tevékenységtől, hogy a tranzakció véletlenül se álljon megfigyelés alatt. A leggyakoribb, tranzakciókkal foglalkozó oldalakra lépve automatikusan bekapcsol a Safe Money funkció, ezek listáját pedig a felhasználó bővítheti. Online fizetéskor ellenőrzi a weboldal hitelességét, kiszűrve a hamis weboldalakat. A számítógép biztonsági állapotát is értékeli, figyelmeztetve a fizetés előtt fennálló veszélyekre. A jelszó és a bankkártyaszám biztonságos bevitelét pedig virtuális billentyűzet biztosítja, ami a keylogger programok ellen hatásos. A Kaspersky Internet Security 2013-as programba új anti-spam motor is került, amely hatékonyan szűri a beérkező kéretlen leveleket.
Mindkét új szoftver kompatibilis a Windows 8 operációs rendszerrel is. Az új Kaspersky Now funkció segítségével a Microsoft új rendszerének felhasználói gyors áttekintést kaphatnak számítógépük biztonsági állapotáról, és segítségével közvetlenül az új felhasználói felületről indithatók el a védelmi programok funkciói.
A Kaspersky Internet Security 2013 ajánlott fogyasztói ára 13245 Ft (egy évre szóló frissítéssel), míg a Kaspersky Anti-Virus 2013 ára 8826 forint. A számítástechnikai üzletek mellett mindkét szoftver megvásárolható a Kaspersky webáruházában is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.