Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Incredible Adventures of Van Helsing - főszereplő casting

Újabb videóval hallatott magáról a magyar Neocore Games akció-RPG-je. A fejlesztők a kezünkbe adják a döntés lehetőségét: ki legyen a játék főhőse?

2012.10.30. 17:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az teljesen hétköznapi, megszokott dolognak számít, ha egy játékban lehetőséget kapunk, hogy magunk alkossuk meg karakterünket, vagy néhány előre elkészített közül kiválasszuk, melyikkel szeretnénk nekivágni a kalandnak. A Neocore Games érdekes ötlettel állt elő legújabb játékuk, a The Incredible Adventures of Van Helsing kapcsán. Kiírtak ugyanis egy szavazást, ahol a játék főhőséről lehet dönteni. A dolgot egyfajta castingként kell elképzelni, melyen három különböző Van Helsing versenyez a szavazatokért. Mindhárman gyökeresen eltérő személyiségek: a titokzatos idegen, a lovag és a veterán. Tulajdonképpen e három karaktert tekinthetjük a legendás vámpírvadász három fiának, akik az apjuk örökébe lépésért versengenek. Mindhármuk bemutatkozását megtekinthetitek az alábbi videóban, szavazni pedig a hivatalos oldalon tudtok arról, hogy ti melyik ifjú szörnyvadászt szeretnétek viszontlátni Borgovia utcáin.
A magyar csapat játéka egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de az eredeti tervek szerint még idén megérkezik PC-re és Xbox 360-ra a XIX. században játszódó alkotás. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.