Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent az Assassin's Creed III

Mindjárt az első nap megérkezett a játék első javítása is, a PC-s változat november 20-án érkezik.

2012.10.31. 10:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Elérkezett ez a nap is, melyet millióan vártak hónapok óta. PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra hivatalosan mától elérhető ugyanis az Assassin's Creed III. A Connor történetét elmesélő harmadik epizóddal szemben hatalmasak az elvárások mind a rajongók részéről, mind a kiadó-fejlesztő oldaláról. Míg előbbiek egy, a sorozat eddigi színvonalához méltó folytatást szeretnének kapni, addig a másik oldal ehhez mérhető eladási mutatókban bízik. Valószínűleg mindenki elégedett lesz.
A Ubisoft azonban semmit sem bíz a véletlenre, így rögtön a megjelenés napján megérkezett a játék első javítása is, mely a hivatalos közlemény szerint "a játékélmény optimalizációját szolgálja". Vagyis a játék egy sor hibával jelenik meg, melyet voltaképp nem is titkolnak a készítők. A patch pontos tartalma (nem rövid lista) a kiadó fórumában megtalálható, de a spoiler-veszély miatt mindenki csak saját felelősségére nézze meg. Olyan hibák kerülnek orvoslásra benne, mint az íjjal történő kontratámadás hatástalansága, néha a kamera beragad, ha meghalunk, vagy épp a játék megáll, ha leugrunk egy vízesés tetejéről. Nos, ezek kijavítása valóban "optimalizálja a játékélményt".
A PC-s változat november 20-án jelenik meg, ami ezúttal akár még jót is jelenthet, hisz jó eséllyel ezek a hibák már ki lesznek küszöbölve benne. ■

Assassin's Creed III
A legutóbbi Assassin's Creed III cikkek, hírek

hozzászólások (1)

keesz
keesz 2012.10.31. 18:03
szép magyarosan dezsavűm van. Nem is rég jelent meg aszem THQ-s Darksiders2, ahol a 6gb-os játékhoz kapásból 3gb-os javítást csaptak az első hónapban. Remélem ez nemlsz vmi trend. Ha ez így folytatódik, lassan már azért is fizetni kell hogy a megvett játék bugok nélkül fusson...
további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.