Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Guru Gamer helyett Gamer

2002.10.22. 17:27 | szerző: Dino | kategória: Játék

A PC Guru régi szerkesztőgárdája 1-2 hónappal ezelőtt Guru Gamer címmel indított új játékmagazint, azonban a "guru" szó használatának jogosultsága kérdésessé vált, így - legalábbis a per lezárásáig - Gamer néven fog megjelenni az ismert stáb (Mocsy, Lily, Brazil és társaik) lapja. ■

hozzászólások (21)

bigdady
bigdady 2002.11.04. 16:58
Sziasztok!

hát igen elég érdekesen alakul ez a vogel gamer harc. ezt a pereskedést nem igazán tartom jo ötletnek, söt igencsak hülyeségnek tartom.
megvettem én is az új pc gurut. hát mit mondjak. nem igazán tetszik. beart kissé árulónak tartom, ugyanis eddig olyan jol megvoltak a régi arcokkal. most hogy a kezembe vettem az ujságot, igen csak ledöbbentem mikor olvasgattam a levrovot. azért ennyire nem kéne a régi gurusokat ennyire mocskolni, lenézni azért, amit tettek. ha egyszer változásra vágytak és a pc guru keretein belül ez nem volt lehetséges, akkor az most miért baj, hogy kiváltak tölük?!
amugy az ujság nem valami nagy szám. a gamerhez képest ugyan van benne jo pár új cikk, de ettöl még nem nagy szám. ezek az uj cikkirók nem ujságironak valók, szertintem pályát tévesztettek. egyszóval a cikkek minősége egy nagy nulla, a gamer mellett elbújhat! azért a régi gurusok tudták hogyan kell ezt csinálni!
ja még egy észrevétel. most a vogel fel akar vágni, hogy neki mennyi pénze van vagy mi? vegyék már észre hogy nem a két vagy sok teljes game tesz jová egy újságot! bah
szoval hajrá gamer! sok sikert gyerekek, csak igy tovább! én továbbra is olvasója maradok az ujságotoknak!

üdv
.Techno.
.Techno. 2002.11.04. 18:10
Szerintem aki előfizetett az most jól járt, mert megkapja a GAMER-t és a PC GURU-t, és nem kellet plusszt fizetnie.
.Techno.
.Techno. 2002.11.04. 18:10
fix:Korábban előfizetett
Tib
Tib 2002.11.04. 21:30
Egy megjegyzés:

Nem az volt az előzetes bírói határozat, hogy a per végéig nem használhatja egyik fél sem a "GURU" szót a nevében? Vagy a pernek már vége? Most én maradtam le valamiről?

Ezt csak azért írom, mert ha tényleg megjelent a PC Guru, akkor a Vogel-t is meg lehet b*szni azért, mert nem tartotta be a bírói határozatot...
Berkenye
Berkenye 2002.11.04. 21:37
A Vogel a felperes, nála vannak a jogok e név használatára. Így rá értelemszerűen nem vonatkozik a határozat, mivel a Guru Gamer név volt az, ami hasonlított a PC Gurura, meg amiben szerepelt a Guru szó, így a Guru Gamer kényszerült arra, hogy mellőzze a név használatát.
Mellesleg nézzétek meg a www.gamer.hu oldalt. Nem sokat láttok rajta, de ebből már kiderül, hogy talán mostmár a Gamer magazin név véglegesnek mondható, tehát "megfogadták a tanácsomat" és nem harcolnak tovább ez ügyben.
Ja, és tényleg megjelent a PC Guru, okt. 31-én.
további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.