Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Edzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect Training

Rubint Réka lett az edzőprogram hazai arca.

2012.11.13. 15:00 | szerző: Dino | kategória: Játék

Míg az otthoni edzéshez készült programok egyik fele a szórakoztatásra megy rá, mint például a pár napja megjelent Zumba Fitness Core, időről időre számos komolyabb alkotás is születik, amelyek kifejezetten virtuális otthoni személyi edzőt adnak nekünk. A Microsoft és a Nike többéves kooperációjának eredményeként került a boltokba nemrég a Nike+ Kinect Training, amely ez utóbbi kategóriába tartozik. Miután választottunk, hogy férfi vagy női trénert szeretnénk, egy 20-25 perces felmérést követően személyre szabott, négyhetes programot állít össze számunkra a program, amelyet aztán a választott napokon hajthatunk végre. Eközben különböző kihívások segítségével hasonlíthatjuk össze erőnlétünket a világ többi játékosával, valamint folyamatosan figyelhetjük fejlődésünket és az elégetett kalóriákat, akár mobiltelefonos alkalmazásban is. (A programról majd később, az edzésprogram vége után írunk részletesebb beszámolót.)
A mai sajtóbemutatón a Microsoft és a Nike képviselője mellett a játék magyarországi arcának felkért Rubint Réka beszélt a programról, majd több hostess mellett személyesen is bemutatta a Nike+ Kinect Traininget. Az eseményen készült fotóinkat alább lapozhatjátok végig. ■

előző
következő
Edzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect Training
Edzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect Training
Nike+ Kinect Training
A legutóbbi Nike+ Kinect Training cikkek, hírek

hozzászólások (2)

GustyX
GustyX 2012.11.13. 17:36
Az ilyen táncos-fitnesses "játékok" tök jópofának tűnnek:). Komolyan, már csak ezek miatt is vennék egy Kinect/Wii-t, ha már ilyen lusta vagyok és ezek ennyire tetszenek. Olykor komolyan elgondolkodom egy Wii-n, ezért kérdést is intéznék a használóihoz: érdemes azt venni táncos/fitnesses programok miatt? Elsősorban azért venném, Mario, ez-az, amaz kevésbé érdekelne. Ráadásul ha jól gondolom, remekül lehet szórakozni a Wii-s címekkel társsal is.
Dino
Dino 2012.11.13. 22:16
GustyX: Ilyenekhez sokkal jobb a Kinect, mivel az a teljes testedet érzékeli, szemben a Wii-vel, ami csak annyit tud figyelni, hogy a kezedben lévő kontroller hol van (az EA Sports Active játéknál a Nunchuck részt a lábadra kellett rögzítened, az annyival talán több volt). Szóval a Kinect jóval pontosabb ilyenekhez (még úgy is, hogy az se nevezhető tökéletesnek).
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.