Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Hamarosan PlayStation Vitára is megérkezik a PlayStation Plus

A kézikonzol 2.0-s frissítésével elérhetővé váló fizetős szolgáltatás rengeteg plusz tartalomhoz enged majd hozzáférést.

2012.11.16. 11:06 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

A Sony bejelentette, hogy november 21-én jelenik meg a PlayStation Vita 2.0-s rendszerfrissítése, mely révén a kézi konzolra is elérhetővé válik a PlayStation Plus szolgáltatás. Ennek köszönhetően rengeteg plusz tartalomhoz férhetnek hozzá a játékosok, valamint sok hasznos új funkciót élvezhetnek. A frissítés után a jelenlegi PS Plus előfizetők ingyenesen élvezhetik a szolgáltatás által nyújtott előnyöket Vitán is. Az előfizetési díjért cserébe olyan tartalmakat kapnak a PlayStation Vita tulajdonosok, mint például a három alapjáték (Uncharted: Golden Abyss, Gravity Rush és a Chronovolt), a havi új négy játék, az ingyenesen letölthető címek, exkluzív kedvezmények, valamint az online tárolási lehetőség. A szolgáltatáshoz tartozó 14 alapjáték havonta legalább öt új játékkal bővül majd, ami együtt évi közel 65 játékot jelent a PS3-on és PS Vitán. A szolgáltatásba továbbá az automatikus játék- és szoftverfrissítések is beletartoznak, így a játékosok mindig a legújabb verziójú játékokat és szoftverek használhatják.
A jelenlegi PlayStation Plus előfizetők továbbá díjmentesen élvezhetik a szolgáltatást PlayStation 3-on, valamint PS Vitán egyaránt - az előfizetés tehát mindkét platformra érvényes. A kereszt-platform funkciónak köszönhetően az előfizetők 2 GB helyet kapnak egy online felhőben, ahová kézi beállítással vagy automatikusan feltölthetik játékállásaikat, trófeáikat (1 GB a PS3-on és 1 GB PS Vitán). ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.