Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Hamarosan PlayStation Vitára is megérkezik a PlayStation Plus

A kézikonzol 2.0-s frissítésével elérhetővé váló fizetős szolgáltatás rengeteg plusz tartalomhoz enged majd hozzáférést.

2012.11.16. 11:06 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

A Sony bejelentette, hogy november 21-én jelenik meg a PlayStation Vita 2.0-s rendszerfrissítése, mely révén a kézi konzolra is elérhetővé válik a PlayStation Plus szolgáltatás. Ennek köszönhetően rengeteg plusz tartalomhoz férhetnek hozzá a játékosok, valamint sok hasznos új funkciót élvezhetnek. A frissítés után a jelenlegi PS Plus előfizetők ingyenesen élvezhetik a szolgáltatás által nyújtott előnyöket Vitán is. Az előfizetési díjért cserébe olyan tartalmakat kapnak a PlayStation Vita tulajdonosok, mint például a három alapjáték (Uncharted: Golden Abyss, Gravity Rush és a Chronovolt), a havi új négy játék, az ingyenesen letölthető címek, exkluzív kedvezmények, valamint az online tárolási lehetőség. A szolgáltatáshoz tartozó 14 alapjáték havonta legalább öt új játékkal bővül majd, ami együtt évi közel 65 játékot jelent a PS3-on és PS Vitán. A szolgáltatásba továbbá az automatikus játék- és szoftverfrissítések is beletartoznak, így a játékosok mindig a legújabb verziójú játékokat és szoftverek használhatják.
A jelenlegi PlayStation Plus előfizetők továbbá díjmentesen élvezhetik a szolgáltatást PlayStation 3-on, valamint PS Vitán egyaránt - az előfizetés tehát mindkét platformra érvényes. A kereszt-platform funkciónak köszönhetően az előfizetők 2 GB helyet kapnak egy online felhőben, ahová kézi beállítással vagy automatikusan feltölthetik játékállásaikat, trófeáikat (1 GB a PS3-on és 1 GB PS Vitán). ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.