Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mars: War Logs képek

Új képek érkeztek a vörös bolygón játszódó játékból.

2012.11.16. 11:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive új képeket tett közzé a Spiders Studio által fejlesztett Mars: War Logs című játékból. A játék, ahogy az a címből már sejthető, a vörös bolygóra kalauzolja el, ahol egy száz évvel korábbi katasztrófa után az ott élő kolóniára már csak a káosz és zűrzavar jellemző. A legnagyobb kincs egy ilyen száraz és barátságtalan helyen természetesen a víz, amiért ádáz harc folyik a néhány nagyvállalat között, akik ezáltal az egész bolygó irányításuk alá hajthatnák. Mi Roy Temperance-t, egy ellenállót alakítunk majd, és mivel a játék az RPG-k táborát erősíti, így teljes mértékben tőlünk függ, hogy Roy milyen harcossá válik a játék folyamán. Rengeteg képességet tanulhatunk meg, melyek mind befolyásolják a harcok kimenetelét. Harcban pedig lesz bőven részünk, mivel a bolygón rengeteg különféle szörny és ellenség kószál. Ezek megnyeréséhez azonban nem mindig lesz elegendő a képességeink és perkjeink használata, sokszor lesz szükségünk a saját magunk által készített eszközökre is. A beszélgetések során adott válaszaink, a játék közben hozott döntéseink mind jelentős befolyással bírnak a történet végkimenetelére, vagyis az egész bolygó lakosságának jövőjére.
A cyberpunk RPG jelen állás szerint PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni valamikor 2013 elején. ■

előző
következő
Mars: War Logs képek
Mars: War Logs képekMars: War Logs képekMars: War Logs képekMars: War Logs képekMars: War Logs képekMars: War Logs képek
Mars: War Logs
A legutóbbi Mars: War Logs cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!