Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Whore of the Orient

A feloszlott Team Bondi egykori munkatársai új játékot fejlesztenek, mely az innovatív L.A. Noire által kitaposott ösvényt fogja követni.

2012.11.16. 15:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A KMM Interactive neve valószínűleg csak nagyon keveseknek csenghet ismerősen, mivel a stúdió egyelőre még egyetlen játékot sem készített. Ez nem is csoda, mivel még csak alakulófélben vannak, jelenleg is zajlik a munkatársak toborzása. A stúdiót azonban nem zöldfülűek alapították, hanem a csúnya véget ért Team Bondi egykori munkatársai. A rengeteg innovatív ötlettel telezsúfolt L.A. Noire fejlesztői már dolgoznak új játékuk előkészítésén, mely jelenleg a Whore of the Orient projektnéven fut.
Egyelőre csak nagyon keveset árultak el a játékról, így mindössze annyit tudni, hogy a fejlesztők előző játéka által kitaposott ösvényt követi majd, vagyis ismét egy történetközpontú, akció-kalandjátékhoz lesz szerencsénk. Továbbá azt is elmondták, hogy az új alkotás ugyanazt a technológiát használja, mely az L.A. Noire-ban a karakterek mimikájáért felelt. Megjelenési dátum és célplatformok egyelőre nem ismertek, de hozzávetőlegesen 2013. és 2015. között várható a premier. ■

Whore of the Orient
A legutóbbi Whore of the Orient cikkek, hírek

hozzászólások (6)

endre2714
endre2714 2012.11.20. 15:15
A kelet kvája, Sanghaj 'beceneve' a kora 20. században.
Lacko
Lacko 2012.11.20. 18:48
Ha ez igaz, rohadt jo! En ugy tudtam, hogy mindenfele eszkozok, motorok, technologiak a Rockstarnal maradtak... De ne legyen igazam es jojjon egy uj sztoris l.a. Noire szeruseg.
gregmerch
gregmerch 2012.11.20. 19:01
+1!!!
balays82
balays82 2012.11.20. 19:34
Csak az L.A. Noire név maradt a Rockstar kezében, a technológiához semmi közük. A MotionScan létezett a játék előtt is, már a Team Bondi megszűnésekor szó volt róla, hogy Brendan McNamara a következő játékához is felhasználja.

Kíváncsian várom én is, hogy mi lesz ez, de ismerve a készítőket, csak jó lehet majd.
Lacko
Lacko 2012.11.20. 22:18
Csak Sanghajt ne csinálják olyan nagyra, mint LA-t. Egyszer valahol azt nyilatkozták, hogy azon buktak el csomót, hogy tök részletesen megcsináltak egy olyan LA-t, amiből a játék során max 10%-ot használtunk ki, a többi csak díszlet lett az autókázáshoz.
Mondjuk rohadt klassz volt az összes részlet és egyedi utcák, épületek, de ha ezzel megint hazavágnak egy céget, akkor inkább sokkal kisebb legyen a város, de a játék ugyan olyan rohadt jó.
Ja és igen, még több ilyen nem beskatulyázható, nem "jó vagy rossz" karaktert, mit amilyenek a Noire-ban voltak.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.