Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Holnap nyit a PlayIT és a HoldfényCon - még pár akció

A hétvégén várják a Millenárisra a gamereket, cosplayereket és minden további érdeklődőt.

2012.11.23. 09:39 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

Már csak egyet kell aludni és megkezdődik az idei őszi PlayIT, amely ezúttal is a HoldfényCon anime/manga rendezvénnyel együtt kerül megtartásra a Millenáris B épületében (Budapest II. ker. Kis Rókus u. 16-20.). Előadások, játékbemutatók és versenyek (játék és cosplay) várják a nagyérdeműt, valamint ahogy azt a hét során már híreinkben is olvashattátok, számos akció is lesz. Mostanra is jutott ebből bejelentés. A korábban meghirdetett leértékelésekhez hasonlóan az 576 kbyte standján vásárolható meg a Dishonored PC-re 5499 forintért, konzolra pedig 7499 Ft-ért. Emellett a PlayON standján is lesznek akciók: az Assassin's Creed III PS3-as és X360-as változatát 23% kezdvezménnyel lehet megvenni (normál verzió: 9990 Ft, Join or Die Edition: 13990 Ft, Freedom Edition: 19990 Ft), a PC-sek pedig a Ubisoft Exclusive játékok közül válogathatnak féláron.
Fontos információ, hogy az akciós játékokból mindkét napon ugyanakkora - és persze nem párdarabos, de korlátozott mennyiségű - árukészletet visznek ki a forgalmazók (kivétel ez alól a csak vasárnapra hirdetett Call of Duty: Black Ops II és Battlefield 3 akció), így ami esetleg szombaton elfogy, arra vasárnap még lehet pályázni.
A PlayITen mi is kint leszünk, és meglepetésekkel is készülünk, kisebb spontán nyereményjátékok formájában. Figyeljétek folyamatosan Facebook oldalunkat és iratkozzatok fel Twitterünkre is, egy-egy villámjátékot ott fogunk meghirdetni (például a kiírt jelszóval elsőként minket megtaláló olvasónk kap valami ajándékot). ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.