Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Firefall - Béta hétvégék, Founders Rewards

A Firefallt készítő Red 5 Studios új béta hétvégéket jelentett be.

2012.11.28. 21:56 | szerző: Fade | kategória: Játék

"Óriási igényt tapasztalunk a Firefall játékunkra, mióta tavaly elindítottuk a zárt béta teszteket. A helyzet az, hogy a jelenlegi játékosbázisunk majdnem teljesen megtölti a szervereinket, és mivel a zárt tesztfázis 2013-ban is folytatódik, ez nem is fog rövid távon változni. Ezek a béta hétvégék jelentik a megoldást. Több ezer új játékosnak adunk lehetőséget, hogy átmenetileg kipróbálják a Firefallt, ami egyben szerver stressztesztre is tökéletes. Rengeteg értékes visszajelzéssel gazdagodhatunk ezen időszakok alatt, aminek segítségével később még több ember számára tehetjük elérhetővé a játékot." - nyilatkozta Mark Kern, a Firefallt fejlesztő Red 5 Studios vezérigazgatója.
A most bejelentett béta hétvégék a következő időpontokra szólnak: november 30-december 2. és december 7-9. Ezek Észak-Amerikából és Európából elérhető, 48 órás stressztesztek, ahol elsősorban a bugok felfedezése és jelentése, a különböző játékfunkciók tesztelése, valamint a fejlesztők visszajelzésekkel való segítése a cél. Amennyiben érdekel a lehetőség, itt tudsz feliratkozni.
A másik bejelentés a Founders Rewards System, amivel exkluzív játékbeli tárgyakhoz juthat (valamint azonnali béta hozzáférést kap), aki segít bizonyos összeggel támogatni a játékot. Ezeket itt lehet figyelemmel kísérni. ■

Firefall
A legutóbbi Firefall cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.