Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Company of Heroes fejlesztői napló

A Relic Entertainment munkatársai mesélnek a játékmenetről, kiváltképp az új TrueSight rendszerről. Emellett bejelentették az első béta teszt várható rajtját is.

2012.12.09. 10:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt láthattuk ténylegesen is mozgás közben a Relic Entertainment ígéretes stratégiai játékát, a Company of Heroes 2-t. A játék ezúttal a keleti frontra kalauzolja el a játékosokat, ahol megismerhetjük a háború igazi borzalmát. Komolyan odafigyelnek az időjárásra, mely ezúttal legalább annyira meg tudja nehezíteni a dolgunkat, mint az ellenséges alakulatok. Elég csak a csontig hatoló hidegre gondolnunk, ha nem figyelünk eléggé katonáinkra, könnyen halálra fagyhatnak majd.
A mai napon megérkezett az első fejlesztői napló, melyben Brett Pascal, Greg Wilson, Jasen Torres és Rob Westwood mesél a játékmenetről, kiváltképp az új TrueSight rendszerről. Ez tulajdonképpen a Fog of War újragondolása, az első résszel ellentétben ezúttal mindig csak annyit láthatunk a térképből, amennyit katonáink ténylegesen látnak. Ebben a különböző tereptárgyak is jelentős szerepet játszanak, hiszen sosem tudhatjuk, mi vagy ki rejtőzik egy fal, épület vagy kerítés mögött. Ez pedig rengeteg új taktikai elemet emel a játékba. A videóban látottak alapján a rendszer remekül működik, és sokat dobhat a játékélményen.
A fejlesztők a napokban a közelgő béta tesztekről is ejtettek néhány szót. Az első eseményre valamikor január elején számíthatunk, míg jövő héten tartják az első alfa tesztet, ám ezen mindössze néhány játékos vehet részt. A Company of Heroes 2 jelen állás szerint jövő márciusban jelenik meg kizárólag PC-re. ■

Company of Heroes 2
A legutóbbi Company of Heroes 2 cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Raptorta
Raptorta 2012.12.09. 21:40
Ez a true sight rendszer már a warcraft 3 óta része a Blizzardos RTS-eknek, hmm furcsa.
Barthezz
Barthezz 2012.12.10. 19:50
Jajam, meg számtalan játék dolgozott már ezzel, pl. a World In Conflict is. Szal nem értem, miért kiáltják ki újdonságnak.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.