Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

God of War: Ascension béta részletek

A játék várhatóan jövő márciusban kerül a boltok polcaira, de a PlayStation Plus előfizetők már januárban kipróbálhatják, mivel akkor rajtol a béta teszt.

2012.12.11. 13:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Sony hivatalos sajtóközleményben jelentette be, hogy a tervek szerint március 13-án megjelenő God of War: Ascension többjátékos béta tesztje hamarosan elrajtol. Egészen pontosan január 8-án kezdődik, ám a részvétel egyedül a PlayStation Plus előfizetők számára biztos. A többjátékos módban játszható pályák két csoportba oszthatók: nagy nyílt pályák (mint a Desert of Lost Souls) és az arénák. A PlayStation Plus előfizetők a béta verzióban Team Favour Rush és Team Deathmatch játékmódban is próbára tehetik magukat. A cél az, hogy a játékosok minél több szimpatizáns pontot kapjanak az Istenektől, hogy több lehetőséget kapjanak a harcosaik testre szabásához.
A God of War: Ascension a franchise előzménye, ahol Árész csellel rávette Kratost, hogy végezzen a saját feleségével és gyermekével. Ezután Kratosnak a véreskü megszegése miatt egy örökkévalóságot kellett letöltenie egy titán-méretű börtönben, mivel megesküdött, hogy megbosszulja a szeretteit. A Káosz Pengéjével felvértezett hősnek a mitológia legádázabb lényeivel és bonyolult rejtvényekkel kell szembe néznie a szabadságért és a megváltásért vívott harcában. ■

God of War: Ascension (PS3)
A legutóbbi God of War: Ascension (PS3) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.