Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

God of War: Ascension béta részletek

A játék várhatóan jövő márciusban kerül a boltok polcaira, de a PlayStation Plus előfizetők már januárban kipróbálhatják, mivel akkor rajtol a béta teszt.

2012.12.11. 13:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Sony hivatalos sajtóközleményben jelentette be, hogy a tervek szerint március 13-án megjelenő God of War: Ascension többjátékos béta tesztje hamarosan elrajtol. Egészen pontosan január 8-án kezdődik, ám a részvétel egyedül a PlayStation Plus előfizetők számára biztos. A többjátékos módban játszható pályák két csoportba oszthatók: nagy nyílt pályák (mint a Desert of Lost Souls) és az arénák. A PlayStation Plus előfizetők a béta verzióban Team Favour Rush és Team Deathmatch játékmódban is próbára tehetik magukat. A cél az, hogy a játékosok minél több szimpatizáns pontot kapjanak az Istenektől, hogy több lehetőséget kapjanak a harcosaik testre szabásához.
A God of War: Ascension a franchise előzménye, ahol Árész csellel rávette Kratost, hogy végezzen a saját feleségével és gyermekével. Ezután Kratosnak a véreskü megszegése miatt egy örökkévalóságot kellett letöltenie egy titán-méretű börtönben, mivel megesküdött, hogy megbosszulja a szeretteit. A Káosz Pengéjével felvértezett hősnek a mitológia legádázabb lényeivel és bonyolult rejtvényekkel kell szembe néznie a szabadságért és a megváltásért vívott harcában. ■

God of War: Ascension (PS3)
A legutóbbi God of War: Ascension (PS3) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.