Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect 4 leghamarabb két év múlva

Mike Gamble egy interjú során tett említést a BioWare sci-fi RPG-jének új részéről, ám bárminemű konkrét információra egyelőre várnunk kell.

2012.12.13. 21:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Mass Effect végül trilógiává bővült, amelynek harmadik része végleg lezárta Sheppard történetét. A rajongók ugyanakkor nem voltak maradéktalanul elégedettek a sztori befejezését illetően, így később DLC-k formájában igyekeztek alakítani az eseményeken a fejlesztők.
A BioWare természetesen a Sheppard éra befejeztével nem fordul el aranytojást tojó tyúkjától, hiszen már kétségkívül dolgoznak a folytatáson. Erről árulkodik Mike Gamble producer nyilatkozata is, melyben a Mass Effect 4-ről tett említést.
"Bizonyosan hallani fogtok a Mass Effect 4-ről, de csak valamikor 2013-ban. Pontos megjelenési dátumot egyelőre képtelen lennék mondani, hiszen a fejlesztés alig két hónapja vette kezdetét." - Gamble szavait tehát vehetjük akár hivatalos bejelentésnek is. Az interjú során mégis sikerült kicsikarni belőle legalább egy megközelítő premierdátumot, amely szerint leghamarabb 2014-2015 körül várható a játék. Az elmúlt időszakban már több pletyka is szárnyra kelt a folytatást illetően, többek között arról is, hogy minden bizonnyal a Frostbite motor 2.0-ás változata hajtja majd. ■

Mass Effect: Andromeda
A legutóbbi Mass Effect: Andromeda cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.