Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call to Arms - a Men of War fejlesztőinek új játéka

A világháborús stratégiai játékok után a Digitalmindsoft áttér a manapság divatos témára, a modern hadviselésre.

2012.12.19. 11:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új játékon dolgozik a Digitalmindsoft fejlesztőcsapata, akiknek a Men of War játékokat köszönhettük. A Call to Arms szintén a háborús stratégiai játékok táborát erősíti majd, ám a csapat szakított a világháborús környezettel, helyette a modern hadviselés kerül a középpontba. A játékmenet fontos részét fogja képezni a direct control mód, amely már a Men of Warban is jelen volt (valójában a sorozat összes részében, vagyis a Soldiers: Heroes of WWII-ben és a Faces of Warban is jelen volt). Ennek segítségével bármelyik katonánk vagy járművünk felett átvehetjük a direkt irányítást, vagyis mi mozoghatunk, célozhatunk és lőhetünk velük, mint egy átlagos külsőnézetes játékban. Két frakció közül választhatunk, akik 20 különböző járművel és több, mint 60 lőfegyverrel rendelkeznek majd.
"Sikerült megfelelő anyagi hátteret szereznünk, így elkezdhetjük a Call to Arms fejlesztését, a hű rajongóink segítségével szeretnénk a legjobb stratégiai játékot elkészíteni. Minden összegyűlt fillér a fejlesztésre megy el, lehetővé téve számunkra, hogy azt a magas színvonalat nyújtsuk, amit a rajongók elvárnak." - nyilatkozta Chris Kramer, a Digitalmindsoft ügyvezető igazgatója.
A Call to Arms jelen állás szerint 2013 utolsó negyedévében jelenhet meg, a kiadásért pedig a Lace Mamba Global felel majd.
"Nagy öröm együtt dolgozni Chrisszel és csapatával ezen a vadonatúj stratégiai játékon. Chris szenvedélye a színvonalas, újító játékok iránt már az első találkozásunkkor lenyűgözött minket, közösek az elképzeléseink a Call to Armsot illetően." - magyarázta Adam Lacey a kiadó feje. ■

előző
következő
Call to Arms - a Men of War fejlesztőinek új játéka
Call to Arms - a Men of War fejlesztőinek új játékaCall to Arms - a Men of War fejlesztőinek új játéka

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.