Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb banhullám a Guild Wars 2-ben

A Wintersday eseményhez kapcsolódó alapanyagokkal való trükközés miatt számos játékost végleg kitiltottak Tyria világából.

2013.01.04. 13:27 | szerző: Fade | kategória: Játék

Az ArenaNet az utóbbi időben meglehetősen keményen lép fel a csalók ellen, legyen az bármiféle megsértése a szabályoknak. A nem olyan távoli múltban sok játékos hozzáférése úszott el, mert különféle botokat használtak, így téve szert sportszerűtlen előnyökre. A mostani alkalommal arról van szó, hogy a Wintersday esemény miatt számos speciális, szezonális alapanyag került a játékba, amelyekkel új recepteket fedezhettek fel a játékosok. Ez önmagában nem tilos, sőt ajánlott dolog, ám néhány szemfüles felfigyelt arra, hogy egy ilyen recept egy darab ektoplazma (ritka, értékes alapanyag) igénnyel egy olyan tárgyat hoz létre, amit lebontva máris kettőhöz jutunk. A játék gazdasága azonnal reagált, és nagyon mélyre zuhant az említett anyag ára. Természetesen rengeteg a felháborodás a fórumokon azzal védekezvén, hogy ártatlanokat tiltottak ki, hiszen nem tudhatták, hogy ezt a lehetőséget nem direkt tartalmazza a Guild Wars 2.
"Ha előfordul, hogy egy értékes tárgyból hirtelen kettőt, aztán négyet, majd tizenhatot hozol létre - tudnod kell, hogy itt valami nem oké. Nem beszélve arról, ha ezt százszámra ismételed. Ezt hívják exploitnak, és ez a felhasználói egyezmény ellen van. Mindannyian a játék gazdaságának tagjai vagyunk, és, akik kihasználják ezeket a kiskapukat, azok mindenkinek ártanak. A hibát javítottuk, és a szabályokat legdurvábban kihágókat kitiltottuk. Ennek kellett történnie, hogy minden a rendes kerékvágásban folytatódhasson." - nyilatkozta Gaile Gray, az ArenaNet részéről. ■

Guild Wars 2
A legutóbbi Guild Wars 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.