Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Már készül a The Walking Dead: Season 2

A Telltale Games jelenleg azon szorgoskodik, hogy az első szezon mentéseit átemelje a folytatásba.

2013.01.06. 13:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2012 egyik legnagyobb meglepetése volt a Telltale Games eddigi talán legsikeresebb videojáték-sorozata, a The Walking Dead volt. A népszerű képregény alapján készült kalandjáték a stúdiótól megszokott módon epizodikus formában jelent meg, az első szezon összesen öt részt számlál. A stúdiónál senki sem ül a babérjain, már javában dolgoznak a The Walking Dead: Season 2-n, amelynek első felvonása idén debütál majd. A fejlesztők jelenleg azon dolgoznak, hogy az első szezon mentéseit sikeresen átemeljék a folytatásba, erről beszélt Dan Connors a stúdió társalapítója is.
"Csak most kezdtük kidolgozni a második szezon koncepcióját. Egyelőre még minden képlékeny, de jelenleg azon dolgozunk, hogyan hozzuk át az előző szezon mentéseit."
Erre azért van különösen nagy szükség, mivel az előző játékok során hozott döntéseink jelentősen befolyásolták a történet végkimenetelét. Ennek pedig természetesen hatása van a második szezonra is. Connors emellett a stúdió jövőbeni terveiről is ejtett néhány szót.
"A LucasArtstól érkezvén mindig is úgy éreztem, hogy képesek lennénk egy Star Wars univerzumban játszódó fantasztikus történet elmesélésére. De szívesen készítenénk történeteket, amelyek a Half Life Stories vagy a Halo Stories címet viselnék."

The Walking Dead: Season 2
A legutóbbi The Walking Dead: Season 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.