Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Torchlight II problémák az aktiváció körül

A játék másolásvédelme bemondta az unalmast, a játékosok legnagyobb felháborodására.

2013.01.09. 12:53 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Torchlight II játékosai igen kellemetlen tapasztalatokkal gazdagodtak a napokban. A játékot elindítván közölte velük a program, hogy csak és kizárólag újraaktiválás után hajlandó elindulni. Ezzel még önmagában nem is lenne probléma, viszont hiába kínál végtelen számú aktivációs lehetőséget a játék, ha "jelentős változásokat" érzékel a számítógépükben, akkor újraaktiválást fog követelni. A fejlesztő Runic Games fórumán többen állítják, hogy egyszerűen nem engedi nekik ezt végrehajtani a játék. Ugyan az ablak megjelenik az újraaktiváláshoz, viszont maga a lehetőség nem.
"Normál esetben ha újraaktiválás szükséges, akkor az magától megtörténik, és nincs szükség beavatkozásra. Azokra a ritkább esetekre amikor valami balul sül el, van néhány eszközünk, amivel meg tudjuk oldani a felmerülő problémát. Ebben az esetben viszont úgy látszik, nem működnek. Jelenleg egy Windows 8 frissítésre gyanakszunk, ami megváltoztathatta annak korábbi struktúráját, és így a mi játékunk viselkedését is, ráadásul a kapott hibajegyek is ezt támasztják alá. Megjelenés előtt (és utána is) természetesen mi is teszteltük ezen az operációs rendszeren a játékunkat, de ez nem egy univerzális probléma, ami csak még nehezebbé teszi a megtalálását, és megoldását. Elnézést kérünk a kellemetlenség miatt és szeretnénk megoldást nyújtani addig is, amíg a problémát kijavítjuk. Aki érintett a dologban és még nem kapott tőlünk Steam kulcsot, az vegye fel velünk a kapcsolatot, és amíg a helyzet rendeződik, ott folytathatja a játékot." - nyilatkozta a Runic részéről Travis Baldree.
Amennyiben nálatok is előfordult ez a probléma (ahogyan a képen látható), írjatok a support(kukac)runicgames.com címre, a vásárlást igazoló nyugtát, és a számítógép adatait csatolva. ■

Torchlight II
A legutóbbi Torchlight II cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.