Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Torchlight II problémák az aktiváció körül

A játék másolásvédelme bemondta az unalmast, a játékosok legnagyobb felháborodására.

2013.01.09. 12:53 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Torchlight II játékosai igen kellemetlen tapasztalatokkal gazdagodtak a napokban. A játékot elindítván közölte velük a program, hogy csak és kizárólag újraaktiválás után hajlandó elindulni. Ezzel még önmagában nem is lenne probléma, viszont hiába kínál végtelen számú aktivációs lehetőséget a játék, ha "jelentős változásokat" érzékel a számítógépükben, akkor újraaktiválást fog követelni. A fejlesztő Runic Games fórumán többen állítják, hogy egyszerűen nem engedi nekik ezt végrehajtani a játék. Ugyan az ablak megjelenik az újraaktiváláshoz, viszont maga a lehetőség nem.
"Normál esetben ha újraaktiválás szükséges, akkor az magától megtörténik, és nincs szükség beavatkozásra. Azokra a ritkább esetekre amikor valami balul sül el, van néhány eszközünk, amivel meg tudjuk oldani a felmerülő problémát. Ebben az esetben viszont úgy látszik, nem működnek. Jelenleg egy Windows 8 frissítésre gyanakszunk, ami megváltoztathatta annak korábbi struktúráját, és így a mi játékunk viselkedését is, ráadásul a kapott hibajegyek is ezt támasztják alá. Megjelenés előtt (és utána is) természetesen mi is teszteltük ezen az operációs rendszeren a játékunkat, de ez nem egy univerzális probléma, ami csak még nehezebbé teszi a megtalálását, és megoldását. Elnézést kérünk a kellemetlenség miatt és szeretnénk megoldást nyújtani addig is, amíg a problémát kijavítjuk. Aki érintett a dologban és még nem kapott tőlünk Steam kulcsot, az vegye fel velünk a kapcsolatot, és amíg a helyzet rendeződik, ott folytathatja a játékot." - nyilatkozta a Runic részéről Travis Baldree.
Amennyiben nálatok is előfordult ez a probléma (ahogyan a képen látható), írjatok a support(kukac)runicgames.com címre, a vásárlást igazoló nyugtát, és a számítógép adatait csatolva. ■

Torchlight II
A legutóbbi Torchlight II cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.